Breaking News

Σε τι διαφέρει η BMW Σειράς 3 που θα πωλείται στην Κίνα;

Σε τι διαφέρει η BMW Σειράς 3 που θα πωλείται στην Κίνα;

Πριν από μερικούς μήνες η νέα BMW Σειράς 3 πραγματοποίησε το παγκόσμιο ντεμπούτο της, ωστόσο τώρα ήρθε η ώρα να γνωρίσουμε και τη μακρύτερη εκδοχή της.

Αναφερόμαστε στην έκδοση με μακρύτερο μεταξόνιο, η οποία θα λανσαριστεί στην αγορά της Κίνας και σε σύγκριση με τη BMW Σειράς 3 που θα κυκλοφορεί στους δρόμους της Ευρώπης και των Η.Π.Α θα έχει 12 εκατοστά επιπλέον μήκος, φτάνοντας έτσι τα 4,83 μέτρα.

Αυτό συμβαίνει λόγω του μακρύτερου κατά 11 εκατοστών μεταξονίου, το οποίο αγγίζει πλέον τα 2,96 μέτρα, με αποτέλεσμα οι πίσω επιβάτες να έχουν περισσότερο χώρο για τα πόδια τους, κάτι που παραδόξως εκτιμάται ιδιαίτερα στη μεγάλη αγορά της Κίνας.

Κατά τα άλλα η BMW Σειράς 3 που προορίζεται για την τοπική αγορά δε φέρει καμία άλλη διαφοροποίηση στην εμφάνιση της, εκτός βέβαια από τις πίσω πόρτες που είναι μεγαλύτερες.

Κάτω από το καπό της θα υπάρχει ένας δίλιτρος βενζινοκινητήρας απόδοσης 184 ίππων και 300 Nm ροπής, ο οποίος υπόσχεται επιτάχυνση από 0-100 χλμ./ώρα εντός 7,2 δευτ. και τελική ταχύτητα 238 χλμ./ώρα.

Το λανσάρισμα της επονομαζόμενης 325 Li στην Κίνα θα πραγματοποιηθεί αργότερα εντός του 2019.



Related Articles

Το ανανεωμένο Renault Twingo

Προκειμένου να μην προλάβει να «βαλτώσει» σχεδιαστικά και εξοπλιστικά το Twingo, η Renault προχώρησε στην ανανέωση του. Τι αλλαγές όμως

Το νέο τρίθυρο Mini Cooper – Με δυο βενζινοκινητήρες στη γκάμα του (φωτογραφίες)

Δυο αποδοτικούς βενζινοκινητήρες περιλαμβάνει πλέον η γκάμα του νέου τρίθυρου Mini Cooper. Ο τρικύλινδρος 1.5 λίτρων βενζινοκινητήρας των 156 ίππων

Ο Μάρτιος με τις περισσότερες πωλήσεις της SEΑΤ ήταν αυτός του 2019

Κοιτώντας διαχρονικά τα στοιχεία πωλήσεων της η SEAT διαπίστωσε ότι κατά τη διάρκεια των 70 ετών ζωής της ο μεμονωμένος