Breaking News

Η αλλαγή λωρίδας κόστισε ακριβά σε ένα Mustang και Golf (video)

Η αλλαγή λωρίδας κόστισε ακριβά σε ένα Mustang και Golf (video)

Βασικός κανόνας όταν αλλάζουμε λωρίδα κυκλοφορίας είναι να ελέγχουμε προσεκτικά την κίνηση από τον πλευρικό μας καθρέπτη και πάντα να βγάζουμε φλας.

Αυτό προφανώς δε συνέβη στο περιστατικό που θα παρακολουθήσετε στο παρακάτω video. Αρχικά βλέπουμε το αυτοκίνητο, το οποίο με την ενσωματωμένη του κάμερα κατέγραψε το ατύχημα, να κινείται κανονικά στη δεξιά λωρίδα ενός αυτοκινητόδρομου στο Κολοράντο.

Κάποια στιγμή αποφασίζει να μεταβεί στη μεσαία λωρίδα. Αυτή του η κίνηση όμως «ενόχλησε» ένα γκρι Volkswagen Golf που κινούνταν με αρκετή ταχύτητα ήδη στη μεσαία λωρίδα και για το λόγο αυτό αποφάσισε να «μετακομίσει» στην αριστερή λωρίδα.

Έλα όμως που στην αριστερή λωρίδα κινούνταν ακόμα πιο γρήγορα ένα μαύρο Ford Mustang. Αυτό είχε σαν αποτέλεσμα το Mustang να χτυπήσει από πίσω το Golf και αυτό στη συνέχεια να ακουμπήσει ελαφρώς το αυτοκίνητο που μπήκε πριν λίγο στη μεσαία λωρίδα.

Ακολούθησε μια τρελή πορεία για το Mustang και το Golf με το πρώτο να πέφτει σε ένα προπορευόμενο αυτοκίνητο και το δεύτερο να κάνει σβούρες μέχρι να ακινητοποιηθεί.



Related Articles

Έφτασαν ήδη τις 899 οι παραβάσεις του ΚΟΚ τον Οκτώβριο

Τις κακές μας συνήθειες αποδεικνύεται ότι διατηρούμε σταθερά οι Έλληνες οδηγοί, καθώς την πρώτη μόνο εβδομάδα του Οκτωβρίου καταγράφηκαν από

Σε μια μόνο εβδομάδα 324 παραβιάσεις ερυθρού σηματοδότη στην Ελλάδα

Είναι εγκληματικό σε μια πολιτισμένη χώρα του δυτικού κόσμου το 2019 πολλοί οδηγοί να παραβιάζουν συστηματικά τον ερυθρό σηματοδότη. Απόδειξη

Χάνοντας τον έλεγχο μιας BMW M3 (video)

Ο ιδιοκτήτης της BMW M3 που θα δείτε στο παρακάτω video θέλησε να δείξει τις οδηγικές του ικανότητες, ωστόσο αποδείχτηκε