Breaking News

Πωλείται εξάτροχο Lada Niva με καρότσα

Πωλείται εξάτροχο Lada Niva με καρότσα

Αυτό είναι ίσως το πιο ιδιαίτερο Lada Niva που υπάρχει στον κόσμο, καθώς έχει υποστεί σημαντικότατες τροποποιήσεις.

Όπως βλέπετε και στις σχετικές φωτογραφίες στο κίτρινο Niva έχει προστεθεί καρότσα, καθώς και ένας επιπλέον άξονας. Έτσι λοιπόν μιλάμε για το πρώτο εξάτροχο pickup Niva. Προφανώς δημιουργήθηκε έχοντας ως πρότυπο τη θηριώδη και πολύ πιο ακριβή Mercedes-AMG G63 6×6.

Το ξεχωριστό αυτό Niva, χρονολογίας του 2002, έχοντας διανύσει σχεδόν 100.000 χλμ. πωλείται στη Ρωσία στην τιμή των 6.300 ευρώ περίπου, ενώ η λίστα με τα εξτρά του είναι αρκετά πλούσια, καθώς πέρα από έξι τροχούς και καρότσα, περιλαμβάνει, μεταξύ άλλων, πλευρικά σκαλοπάτια, σχάρα οροφής με πέντε ενσωματωμένους στρογγυλούς προβολείς, χαλύβδινο εμπρός προφυλακτήρα και off-road ελαστικά.

Το αιθάλες Niva που πάντα διακρινόταν για τις εκτός δρόμου ικανότητες του και την προσιτή του τιμή στην προκειμένη περίπτωση θα πρέπει να γνωρίζετε ότι δεν έχει βρει τρόπο ώστε να μεταδίδει τη ροπή του και στους δυο επιπλέον πίσω τροχούς του.

Δημήτρης Κεχαγιάς

Δημήτρης Κεχαγιάς



Related Articles

Πρόσβαση σε αναπηρικά αμαξίδια δίνουν μοντέλα της Opel

Στα περισσότερα συμβατικά αυτοκίνητα η πρόσβαση ατόμων που χρησιμοποιούν αναπηρικό αμαξίδιο είναι ιδιαίτερα δύσκολη έως και αδύνατη. Ορισμένα μοντέλα της

To Iveco Daily 4×4 μεταφέρει τα πάντα και παντού

Επειδή δεν πραγματοποιούνται όλες οι μεταφορές και οι εργασίες πάνω στην άσφαλτο, αλλά και σε πιο δύσβατα εδάφη η Iveco

To πρώτο ηλεκτροκίνητο βαν της Opel

Το πρώτο αμιγώς ηλεκτροκίνητο βαν στην ιστορία της παρουσιάζει η Opel, συστήνοντας μας το νέο Vivaro-e. Τροφοδοτείται από ηλεκτροκινητήρα 136