Breaking News

Φωτιά σε πλοίο που μεταφέρει 3.800 Nissan (video)

Φωτιά σε πλοίο που μεταφέρει 3.800 Nissan (video)

Ένα θρίλερ εκτυλίσσεται τις τελευταίες μέρες στον Ειρηνικό Ωκεανό, καθώς το μεγάλο εμπορικό πλοίο Sincerity Ace, ύψους 198 μέτρων, πλέει ακυβέρνητο, ενώ είναι φορτωμένο με 3.804 αυτοκίνητα της Nissan.

Όλα ξεκίνησαν όταν την παραμονή της Πρωτοχρονιάς, για άγνωστη μέχρι στιγμής αιτία, ξέσπασε πυρκαγιά στο πλοίο. Τα 21 μέλη του πληρώματος αναγκάστηκαν να το εγκαταλείψουν, ωστόσο παρότι 16 έχουν βρεθεί και είναι καλά στην υγεία τους, στη θάλασσα εντοπίστηκαν τέσσερα άτομα και ένας αγνοείται. Το πλοίο εξακολουθεί να καίγεται και είναι έρμαιο στη τύχη των κυμάτων.

Το σημείο που βρίσκεται (1.800 μίλια βορειοδυτικά της Χαβάης) προσεγγίζουν ρυμουλκά σκάφη, τα οποία θα αναζητήσουν και τα τέσσερα μέλη του πληρώματος που βρέθηκαν στη θάλασσα.

Το Sincerity Ace κατασκευάστηκε το 2009, έχει συνολική χωρητικότητα 5.200 οχημάτων, εκτελεί δρομολόγια από την Ιαπωνία προς Χονολουλού, Μεξικό, Πουέρτο Ρίκο, Φλόριντα, Βιρτζίνια και Μέριλαντ.



Related Articles

Αποτελέσματα από τα μπλόκα της Τροχαίας το τριήμερο της Καθαράς Δευτέρας

Αυξημένα ήταν τα μέτρα της Τροχαίας κατά τον εορτασμό των Αποκριών και της Καθαράς Δευτέρας. Πραγματοποιήθηκαν στοχευμένοι και συστηματικοί τροχονομικοί

Δείτε την καταδίωξη ενός Smart από την αστυνομία (video)

Με ένα Smart μπορείς να κινηθείς άνετα εντός της πόλης, καθώς το παρκάρεις σχεδόν παντού και στρίβει σε κάθε στενό

Χιονοστιβάδα κατάπιε αυτοκίνητα (video)

Μπορεί στην Ελλάδα η θερμοκρασία να έχει ανέβει, ωστόσο στη Δημοκρατία του Καμπαρντίνο-Μπαλκάρια που βρίσκεται βόρεια στη Ρωσία επικρατεί αρκετό