Breaking News

Κόντρα επιτάχυνσης του Audi SQ7 με μαχητικό αεροσκάφος (video)

Κόντρα επιτάχυνσης του Audi SQ7 με μαχητικό αεροσκάφος (video)

Η έκφραση επιταχύνει σαν αεροπλάνο ταιριάζει γάντι στην περίπτωση του Audi SQ7 και κάπως έτσι αποφάσισε να αποδεχτεί μια πρόκληση από έναν εντελώς διαφορετικό ανταγωνιστή.

Η ισχυρότερη έκδοση του γερμανικού SUV λοιπόν έκανε μια κόντρα επιτάχυνσης με ένα μαχητικό αεροσκάφος Alpha Jet. Το ραντεβού δόθηκε στο αεροδρόμιο Maribor της Σλοβενίας, ωστόσο ο Μάικ Ροκενφέλερ, πρωταθλητής του DTM (Γερμανικό Πρωτάθλημα Αυτοκινήτων Τουρισμού) και πρώην νικητής στις 24 Ώρες του Λε Μαν, που βρισκόταν πίσω από το τιμόνι του SQ7, δε γνώριζε ότι θα αντιμετωπίσει στην ευθεία ένα μαχητικό αεροσκάφος.

Στο σημείο αυτό αξίζει να αναφέρουμε ότι το εν λόγω μαχητικό αεροσκάφος αποδίδει 10.600 ίππους, ενώ το SQ7 χάρη στο V8 πετρελαιοκινητήρα TDI των 4.0 λίτρων, ο οποίος διαθέτει ηλεκτρικό υπερσυμπιεστή (EPC) έχει ισχύ 435 ίππους και ροπή 900 Nm. Επιταχύνει από 0-100 χλμ./ώρα εντός 4,8 δευτ. και η τελική του ταχύτητα φτάνει τα 250 χλμ./ώρα.

Πιστεύετε ότι μπορείτε εύκολα να μαντέψετε το νικητή; Πατήστε play στο παρακάτω video και ίσως εκπλαγείτε…



Related Articles

Γιατί η Subaru διέκοψε την παραγωγή σε εργοστάσιο της;

Ένα ελάττωμα στο σύστημα διεύθυνσης των μοντέλων της Subaru είναι η αιτία που σταμάτησε η παραγωγή στο εργοστάσιο της που

Πτώση 20% στις πωλήσεις αυτοκινήτων τον Ιανουάριο

Οι αρνητικές επιπτώσεις στην εγχώρια οικονομία από την πανδημία του Covid-19 αποδεικνύονται για ακόμα μια φορά μέσα από τις μηνιαίες

Η Mercedes-Maybach GLS θα είναι το ακριβότερο μοντέλο παραγωγής στην Αμερική

Δέος προκαλεί η επερχόμενη Mercedes-Maybach GLS όχι μόνο με την εξωτερική της σχεδίαση, αλλά και με το υψηλότατο κασέ της.