Breaking News

Αγόρασε το πρώτο υδρογονοκίνητο Hyundai NEXO

Αγόρασε το πρώτο υδρογονοκίνητο Hyundai NEXO

Στην απέναντι πλευρά του Ατλαντικού και συγκεκριμένα στην Καλιφόρνια κυκλοφορεί πλέον το πρώτο υδρογονοκίνητο Hyundai NEXO.

Πόσο κοστίζει όμως στην Αμερική το πρώτο μοντέλο της κορεάτικης εταιρείας με κυψέλες καυσίμου; Η απάντηση είναι περίπου 50.000 ευρώ, ωστόσο η Πολιτεία της Καλιφόρνια δίνει σημαντικά κίνητρα για την αγορά υδρογονοκίνητων μοντέλων.

Συγκεκριμένα προσφέρει επιδότηση 4.300 ευρώ περίπου. Παράλληλα η Hyundai Αμερικής παρέχει δωρεάν το πρώτο έτος συντήρησης του ΝΕΧΟ και δίνει κάρτα αξίας σχεδόν 11.350 ευρώ για ανεφοδιασμό με υδρογόνο, τα οποία μπορούν να δαπανηθούν εντός των τριών πρώτων ετών.

Υπάρχει βέβαια και η δυνατότητα της χρονομίσθωσης (leasing) για το ΝΕΧΟ με μηνιαία καταβολή σχεδόν 350 ευρώ για 36 μήνες.

Υπενθυμίζουμε ότι το ΝΕΧΟ διαθέτει κυψέλες καύσιμου 95kW και μπαταρία 40kW, αποδίδει 163 ίππους και 394 Nm ροπής, ενώ μπορεί να επιταχύνει από 0-96 χλμ./ώρα εντός 9,5 δευτ. και η αυτονομία του φτάνει τα 596 χλμ. (ΝΕΧΟ Limited).

Σχετικά με τον εξοπλισμό το ΝΕΧΟ Βlue προσφέρεται με σύστημα πολυμέσων και οθόνη 12,3 ιντσών, με σύστημα πλοήγησης, με αυτόματο διζωνικό κλιματισμό, με ασύρματη φόρτιση για smartphones, με θερμαινόμενα καθίσματα, με κάμερα οπισθοπορείας, με σύστημα παρακολούθησης «τυφλών» σημείων και με σύστημα παραμονής του οχήματος στη λωρίδα κυκλοφορίας LFA (Lane Following Assist).



Related Articles

Στο Mitsubishi L200 το βραβείο «Pick up της Χρονιάς»

Για τρίτη συνεχόμενη χρονιά το Mitsubishi L200 ανακηρύσσεται «Pick up της Χρονιάς». Η τιμητική αυτή διάκριση για το ιαπωνικό pick

Από το πρώτο Volkswagen Polo GTI του 1998 στη νέα συλλεκτική και επετειακή έκδοση (εικόνες)

Το Volkswagen Polo GTI εκφράζει εδώ και 25 χρόνια στους δρόμους το πάθος για σπορ οδήγηση, ενώ φτάνει στην κορύφωση

Τα Volkswagen Golf GTD και Amarok κοντράρονται (video)

Σίγουρα πρόκειται για μια ιδιαίτερη κόντρα, καθώς δεν έχουμε συνηθίσει να βλέπουμε pickup εναντίων hatchback. Τα μόνα κοινά που έχουν