Breaking News

Δυναμώστε την ένταση, η νέα Toyota Supra γκαζώνει (video)

Δυναμώστε την ένταση, η νέα Toyota Supra γκαζώνει (video)

Η Toyota αρνείται ακόμα πεισματικά να μας δείξει τη νέα Supra, παρότι ανεπίσημες φωτογραφίες της έχουν διαρρεύσει, ωστόσο η ιαπωνική εταιρεία μας ικανοποιεί σε ακουστικό επίπεδο.

Δυναμώστε λοιπόν την ένταση στα ηχεία σας, καθώς η νέα Supra στο παρακάτω video καταγράφεται από ψηλά να κάνει ένα γρήγορο βραδινό γύρω στη διάσημη πίστα Fuji Speedway που βρίσκεται στην Ιαπωνία.

Ο ήχος που παράγει ο εξακύλινδρος κινητήρας των 3.0 λίτρων αντηχεί στην ησυχία της νύχτας διεγείροντας τα ώτα μας. Σύμφωνα με τις μέχρι τώρα πληροφορίες η νέα Supra θα είναι σε θέση να επιταχύνει από 0-100 χλμ./ώρα εντός 5 δευτ. και η ισχύς της θα ξεπερνά τους 300 ίππους, ενώ το αυτόματο κιβώτιο 8 σχέσεων της ZF θα μεταδίδει την κίνηση στον πίσω άξονα.

Τα επίσημα αποκαλυπτήρια της νέας Supra θα πραγματοποιηθούν στις 14 Ιανουαρίου στο Σαλόνι του Ντιτρόιτ.



Related Articles

Πόσα Kia πουλήθηκαν το Μάρτιο;

Η κορεάτικη εταιρεία ανακοίνωσε ότι τον περασμένο μήνα οι παγκόσμιες πωλήσεις της κατέγραψαν άνοδο 3,4% σε σύγκριση με το 2017.

To νέο Opel Astra θα είναι “Made in Germany”;

Σε κουίζ για δυνατούς λύτες έχει μετατραπεί το παραγωγικό μέλλον του Opel Astra στη Βρετανία. Αυτό διότι υπάρχει έντονη φημολογία

Πότε έγιναν υποχρεωτικοί αερόσακοι, ΑΒS, προσκέφαλα καθισμάτων;

Τα σύγχρονα αυτοκίνητα προσφέρουν υψηλό επίπεδο προστασίας των επιβατών, χάρη στα προηγμένα τους τεχνολογικά συστήματα ενεργητικής και παθητικής ασφάλειας. Ωστόσο