Breaking News

Πώς σας φαίνεται το νέο Hyundai Lafesta;

Πώς σας φαίνεται το νέο Hyundai Lafesta;

Αρκετά ενδιαφέρον σχεδιαστικά δείχνει το νέο Hyundai Lafesta, το οποίο έκανε πρεμιέρα στο Σαλόνι του Πεκίνου.

Η ονομασία του προέρχεται από ιταλική λέξη που σημαίνει γιορτή. Πρόκειται για το ένα νέο sedan μοντέλο, το οποίο εκφράζει τη νέα σχεδιαστική φιλοσοφία “Sensuous Sportiness” της κορεάτικης εταιρίας. Η όψη του είναι αρκετά δυναμική χάρη στη μεγάλη χρωμιωμένη γρίλια της μάσκας, τους αιχμηρούς προβολείς, το μυώδες καπό και τα μακριά οριζόντια Led φώτα ημέρας στη βάση του εμπρός προφυλακτήρα.

Η Hyundai υποστηρίζει επίσης ότι το νέο Lafesta διαθέτει καμπίνα ευρύχωρη και ότι τα υλικά που έχουν χρησιμοποιηθεί εντός αυτής είναι ποιοτικά. Παράλληλα το  νέο Lafesta διακρίνεται για τα πολλά τεχνολογικά συστήματα που ενσωματώνει.

Ο κινητήρας που έχει επιλεγεί για το νέο Lafesta είναι ένας υπερτροφοδοτούμενος GDi 1.6 λίτρων, ο οποίος αποδίδει 177 ίππους και 265 Nm ροπής, ενώ συνδυάζεται με αυτόματο κιβώτιο διπλού συμπλέκτη 7 σχέσεων.

Η δημιουργία του νέου Lafesta έγινε αποκλειστικά για την αγορά της Κίνας, όπου θα λανσαριστεί το τέταρτο τρίμηνο του 2018.

Δημήτρης Κεχαγιάς

Δημήτρης Κεχαγιάς


Tags assigned to this article:
HyundaiLafestaΚίναΣαλόνι Πεκίνου

Related Articles

Ήρθε το πιο σπορ Toyota C-HR

Μετά την Corolla η Toyota αποφάσισε ότι σειρά να αποκτήσει τη σπορτίφ έκδοση GR Sport έχει το C-HR. Σύμφωνα με

Πιτσαρία αγόρασε 855 ηλεκτρικά αυτοκίνητα για τις διανομές! (video)

Πιστεύετε ότι θα έρθει η στιγμή που θα παραγγέλνετε πίτσα και ο διανομέας θα έρχεται σπίτι σας όχι με «παπί»,

Το Volvo XC40 θα είναι ιδανικό για τις πόλεις

Τον αστικό χαρακτήρα του επερχόμενου XC40 υπογραμμίζει η Volvo. Σύμφωνα με την σουηδική premium εταιρία το νέο XC40, το οποίο