Breaking News

Το Volkswagen Tiguan ρυμουλκεί το έλκηθρο του Άι Βασίλη (video)

Το Volkswagen Tiguan ρυμουλκεί το έλκηθρο του Άι Βασίλη (video)

Φέτος τα Χριστούγεννα οι τάρανδοί που τραβούν το έλκηθρο του Άι Βασίλη θα πάρουν ρεπό το βράδυ της Πρωτοχρονιάς, καθώς θα αντικατασταθούν από το Volkswagen Tiguan.

Όπως θα δείτε και στο παρακάτω video το γερμανικό SUV έχει ταλέντο στη ρυμούλκηση, χάρη στο σύστημα “trailer assist” με το οποίο το εξοπλίζει η Volkswagen. To εν λόγω σύστημα σύμφωνα με τη Volkswagen κάνει αρκετά πιο εύκολες τις μανούβρες όταν το Tiguan ρυμουλκεί ένα τρέιλερ, καθώς όταν ενεργοποιηθεί το “trailer assist” το τιμόνι εκτελεί μόνο του τις απαραίτητες κινήσεις.

Ο οδηγός το μόνο που πρέπει να κάνει είναι να βάλει όπισθεν και στη συνέχεια να καθορίσει την πορεία που θέλει να ακολουθήσει το τρέιλερ χρησιμοποιώντας το χειριστήριο για τη ρύθμιση των πλευρικών καθρεπτών.

Αρκετά εύκολη διαδικασία, άρα ο Άι Βασίλης δε θα μπερδευτεί…



Related Articles

Toyota Celica 320 ίππων από μεταμόσχευση κινητήρα!

Ίσως έχετε δει αρκετές βελτιωμένες Toyota Celica, όμως η συγκεκριμένη θα σας τραβήξει το ενδιαφέρον, καθώς έχει υποβληθεί σε μεταμόσχευση

Τετρακίνητο και με ερπύστριες το Nissan Altima (video)

Τύφλα να έχουν τα θηριώδη SUV μπροστά στο συγκεκριμένο Nissan Altima, το οποίο έχει τα χιόνια για πρωινό. Η Nissan

Πωλητήριο μπήκε σε μια Alfa Romeo 156 GTA σκέτη κόλαση

Aν δεν έχει ήδη πουληθεί, που είναι και το πιθανότερο, στο γερμανικό site μεταχειρισμένων αυτοκινήτων mobile.de μπορείτε να βρείτε μια