Breaking News

Με κινητήρα της Ferrari η νέα Maserati Levante Trofeo

Με κινητήρα της Ferrari η νέα Maserati Levante Trofeo

Πώς μπορεί το SUV της Maserati, η Levante, να αποκτήσει τις επιδόσεις ενός supercar της Ferrari;

Μεταμοσχεύοντας σε αυτό τον V8 twin-turbo κινητήρα των 3.8 λίτρων. Αυτή λοιπόν είναι η «καρδιά» της νέας ισχυρότερης Levante Trofeo, η οποία πραγματοποίησε την παγκόσμια πρεμιέρα της στο Σαλόνι της Νέας Υόρκης.

Οι επιδόσεις της είναι καταιγιστικές, καθώς μπορεί να επιταχύνει από 0-100 χλμ./ώρα εντός 3,9 δευτ. και η τελική της ταχύτητα ξεπερνά τα 300 χλμ./ώρα. Το ιταλικό SUV στη συγκεκριμένη έκδοση απέκτησε νέο πρόγραμμα οδήγησης Corsa, το οποίο ενισχύει την απόκριση στο γκάζι και στις αλλαγές ταχυτήτων, κάνει πιο σκληρή την ανάρτηση, ενώ προσφέρει και λειτουργία launch control για πολύ γρήγορες εκκινήσεις.

Το παρουσιαστικό της Levante Trofeo είναι πιο επιθετικό χάρη στις νέες ζάντες των 22 ιντσών, τους Full Matrix LED προβολείς, το λογότυπο της έκδοσης Trofeo στις πίσω κολόνες, τις διπλές εξατμίσεις, τα ένθετα από carbon υλικό, τους αεραγωγούς στα εμπρός φτερά και στο καπό.

Η καριέρα της Levante Trofeo θα ξεκινήσει το καλοκαίρι ωστόσο δε θα είναι διεθνής, καθώς θα περιοριστεί σε Η.Π.Α και Καναδά.

Δημήτρης Κεχαγιάς

Δημήτρης Κεχαγιάς



Related Articles

Για ποιο λόγο η Volvo ανακαλεί πάνω από 500.000 οχήματα της;

Σε μια ανάκληση τεράστιου μεγέθους αναμένεται να προβεί η Volvο, καθώς τα επηρεαζόμενα οχήματα της φτάνουν τα 507.000 σε παγκόσμιο

Υβριδικό αλλά με εντυπωσιακές επιδόσεις το Peugeot 508 Sport Engineered Concept

Ποιος είπε ότι τα υβριδικά μοντέλα δε μπορούν να είναι και γρήγορα; Σίγουρα πάντως όχι η Peugeot, καθώς παρουσίασε το

Honda NSX βγήκε από το βυθό ποταμού μετά από 15 χρόνια και βρήκε αγοραστή!

Ένα καλά κρυμμένο μυστικό βρίσκονταν για πολλά χρόνια στο βυθό του ποταμού Yadkin στη Βόρεια Καρολίνα. Ο λόγος για ένα