Breaking News

Η Subaru εξελίσσει το πρώτο της ελικόπτερο

Η Subaru εξελίσσει το πρώτο της ελικόπτερο

Απογειώνεται στην κυριολεξία η Subaru, καθώς μετά το έδαφος θέλει να κατακτήσει και τους αιθέρες.

Η ιαπωνική εταιρεία λοιπόν πραγματοποίησε την πρώτη δοκιμαστική πτήση του ελικοπτέρου BELL 412EPX, το οποίο απογειώθηκε στις 2:50 μ.μ. από το αεροδρόμιο της Utsunomiya και προσγειώθηκε με ασφάλεια και απόλυτη επιτυχία έπειτα από μια πτήση διάρκειας 55 λεπτών.

Η πλατφόρμα του ελικοπτέρου έχει αναπτυχθεί σε συνεργασία με την BELL HELICOPTER. Το εν λόγω ελικόπτερο βρίσκεται προς το παρόν σε πρωτότυπη μορφή και προορίζεται για το Υπουργείο Άμυνας της Ιαπωνίας, στο οποίο θα παραδοθεί μέχρι το τέλος του 2018, αφού προηγουμένως ολοκληρώσει μια σειρά από δοκιμαστικές πτήσεις.

Το BELL 412EPX θα κατασκευάζεται σε μια νέα γραμμή παραγωγής στο εργοστάσιο της Subaru που βρίσκεται στην Utsunomiya, ενώ θα στοχεύει σε αμυντικές και εμπορικές πωλήσεις τόσο στην Ιαπωνία όσο και σε διεθνείς αγορές.



Related Articles

Να γιατί δεν πρέπει να προσπερνάς μονομιάς έξι αυτοκίνητα (videos)

Απερίσκεπτοι και επικίνδυνοι οδηγοί δεν υπάρχουν μόνο στην Ελλάδα, αλλά σε όλο τον κόσμο όπως στο  Κουίνσλαντ της μακρινής Αυστραλίας.

Εξαγριωμένοι ποδηλάτες βανδάλισαν μια BMW X5 (video)

Ένα απίστευτο περιστατικό βίας καταγράφηκε στο Μανχάταν της Νέας Υόρκης με πρωταγωνιστές εφήβους ποδηλατιστές, οι οποίοι έβγαλαν την οργή τους

Η Αστυνομία αναζητά πληροφορίες για θανατηφόρο τροχαίο

Την Πέμπτη 29.12.2022 και περί ώρα 21:10, επί της Λ. Ποσειδώνος στο ύψος του Κέντρου Πολιτισμού «Ίδρυμα Σταύρος Νιάρχος», ρεύμα