Breaking News

Πρόβλημα με το τιμόνι 74.500 Porsche Panamera

Πρόβλημα με το τιμόνι 74.500 Porsche Panamera

Με μικροπροβλήματα φαίνεται πως τελειώνει το 2018 για την Porsche, καθώς αναγκάζεται να προβεί σε μια ακόμα ανάκληση.

Πρόσφατα ανακοίνωσε ότι σε πρόγραμμα ανάκλησης μπαίνουν αρκετές Macan και Cayenne, καθώς υπάρχει ενδεχόμενο να κοπεί ο ιμάντας που συγκρατεί τη θήκη για τα πέδιλα του σκι, ωστόσο αυτό δεν είναι κάτι μείζονος σημασίας.

Το νέο θέμα που έχει ανακύψει όμως με την Panamera είναι σίγουρα πιο σοβαρό. Σύμφωνα λοιπόν με τη γερμανική εταιρεία των supercars ένα σφάλμα στο λογισμικό του ηλεκτρικού συστήματος διεύθυνσης ενδέχεται να το απενεργοποιήσει για ένα σύντομο χρονικό διάστημα την υποβοήθηση και κάτι τέτοιο θα κάνει το τιμόνι ξαφνικά αρκετά βαρύ, δυσκολεύοντας το χειρισμό του αυτοκινήτου.

Για να αποφευχθεί το σενάριο αυτό θα πρέπει προληπτικά να επαναπρογραμματιστεί το λογισμικό στο σύστημα διεύθυνσης. Η εν λόγω ανάκληση αφορά 74.585 Panamera, οι οποίες κατασκευάστηκαν από 21 Μαρτίου 2016 έως 6 Δεκεμβρίου 2018. Οι ιδιοκτήτες των Panamera θα ενημερωθούν με γραπτή επιστολή και θα πρέπει να επισκεφτούν το συντομότερο δυνατόν εξουσιοδοτημένο συνεργείο της Porsche. Η εργασία θα γίνει φυσικά δωρεάν και  θα διαρκεί μια ώρα.


Tags assigned to this article:
CayenneMacanPanameraPorsche

Related Articles

Ανακαλείται η Porsche 918 Spyder λόγω προβλήματος στην ανάρτηση

Αν είστε ιδιοκτήτης της 918 Spyder, αρχικά μπράβο για την επιλογή σας, ενώ ίσως έχετε λάβει ένα χαρτί από την

Πέντε λόγοι για να κάνετε δική σας αυτή την Bugatti Chiron

Υπάρχουν πέντε ξεχωριστοί λόγοι για τους οποίους πολλοί θα ήθελαν να κάνουν δική τους τη συγκεκριμένη Bugatti Chiron. O πρώτος

Κόντρα ανάμεσα σε Ford Mustang και Corvette Z06 δεν είχε αίσιο τέλος (video)

Δυσάρεστη κατάληξη είχε η συγκέντρωση μια ομάδας ιδιοκτητών supercars, η οποία πραγματοποιήθηκε πρόσφατα στο Γκράφτον του Ιλινόις. Όπως θα δείτε