Breaking News

Συλλεκτικό και αρκετά ακριβό το νέο Nissan GT-R50 (video)

Συλλεκτικό και αρκετά ακριβό το νέο Nissan GT-R50 (video)

Ο απόλυτος συνδυασμός του design και των επιδόσεων βρίσκεται στο νέο GT-R50, το οποίο η Nissan αρχικά είχε παρουσιάσει σε πρωτότυπη μορφή, ωστόσο αποφάσισε να το βάλει στη γραμμή παραγωγής.

Παρουσιάστηκε για πρώτη φορά τον περασμένο Ιούλιο, στο Φεστιβάλ Ταχύτητας του Goodwood στη Βρετανία. Δημιουργήθηκε σε συνεργασία της Nissan με τη διάσημη ιταλική εταιρεία σχεδίασης Italdesign. Αφορμή στάθηκε η επέτειος μισού αιώνα τόσο για το GT-R όσο και για την Italdesign, ενώ ο εορτασμός τους από κοινού γίνεται μέσα από το εντυπωσιακό GT-R50.

Το ιαπωνικό supercar τροφοδοτείται από V6 twin-turbo κινητήρα 3.8 λίτρων απόδοσης 720 ίππων και 780 Nm ροπής, ο οποίος συνδυάζεται με αυτόματο κιβώτιο διπλού συμπλέκτη 6 σχέσεων και με σύστημα τετρακίνησης.

Αξίζει να αναφέρουμε ότι θα κατασκευάσουν μόνο 50 (δεν είναι τυχαίος ο αριθμός) GT-R50, ενώ η τιμή του αγγίζει το μεγάλο ποσό των 990.000 ευρώ. Όσοι επιθυμούν να αποκτήσουν το GT-R50 μπορούν να κάνουν μια διαδικτυακή επίσκεψη στην ιστοσελίδα GT-R50.nissan και να επικοινωνήσουν με την Italdesign για να το εξατομικεύσουν.

Οι παραδόσεις του νέου GT-R50 θα ξεκινήσουν το 2019 και θα συνεχιστούν μέχρι το 2020.


Tags assigned to this article:
GT-RGT-R50ItaldesignNissanεπέτειος

Related Articles

Δέκα χρονών έγινε το Subaru XV-Δείτε το δώρο γενεθλίων που πήρε!

Ήταν το 2011 όταν η Subaru παρουσίασε το XV, ένα crossover με συμπαγείς διαστάσεις, ενώ το 2017 ακολούθησε η δεύτερη

Το μπροστινό τμήμα του νέου Infiniti QX50

Η Infiniti τερμάτισε την αναμονή στην αποκάλυψη του νέου QX50 εμφανίζοντας την πρώτη επίσημη φωτογραφία της όψης του. Με την

Το Honda Odyssey σταματά τους παιδικούς καβγάδες (video)

Εάν είστε γονιός σίγουρα θα έχει έρθει η στιγμή που έχετε αγανακτήσει με τα παιδιά που τσακώνονται στα πίσω καθίσματα.