Breaking News

Το νέο μικρότερο crossover της Lexus

Το νέο μικρότερο crossover της Lexus

Η Lexus επεκτείνει τη γκάμα των crossover της προσθέτοντας στη βάση της ιεραρχίας το νέο UX.

Αναμένεται να τοποθετηθεί κάτω από το NX, ενώ η πρεμιέρα του πιθανότατα θα πραγματοποιηθεί στο επερχόμενο Σαλόνι της Γενεύης το Μάρτιο.

Η σχεδίαση του πάντως δε θα είναι τόσο φουτουριστική όσο του πρωτότυπου UX που γνωρίσαμε το 2016 στο Σαλόνι του Παρισιού.

Υπενθυμίζουμε ότι το UX Concept διαθέτει coupe αισθητική, τη χαρακτηριστική μεγάλη μάσκα της Lexus, έντονες ακμές σε όλο του το αμάξωμα, μεγάλους τροχούς, LED φώτα εμπρός σε σχήμα μπούμερανγκ, πίσω φωτιστικά σώματα σε διάταξη “L” που ενσωματώνονται στην αεροτομή και κάμερες που έχουν αντικαταστήσει τους εξωτερικούς καθρέπτες.

Στόχος της πολυτελούς ιαπωνικής εταιρίας είναι να προσελκύσει με το νέο UX πελάτες νεαρότερους ηλικιακά.

Προς το παρόν δεν έχουμε πληροφορίες για τη γκάμα των κινητήρων του νέου UX,  ωστόσο είναι σχεδόν σίγουρο ότι θα προσφέρεται και με υβριδική έκδοση.


Tags assigned to this article:
LexusNXUXΣαλόνι της Γενεύης

Related Articles

Χωρίς τον V6 twin-turbo κινητήρα των 510 ίππων οι ισχυρότερες Giulia και Stelvio Quadrifoglio στη νέα έκδοση Estrema (video)

Τη νέα ειδική έκδοση ονόματι Estrema παρουσίασε η Alfa Romeo για τις Giulia και Stelvio. Σύμφωνα με την ιταλική εταιρεία

Ακούστε τον ήχο του Audi RS 4 Avant όταν «κρυώνει»…(video)

Ένα πρωτότυπο video δημιούργησε η Audi δίνοντας μας την ευκαιρία να ακούσουμε ήχους που αναπαράγει σε συγκεκριμένες στιγμές το νέο

Το νέο Opel Frontera είναι ένα μεγάλο και ευρύχωρο SUV – Με ηλεκτρική και υβριδική έκδοση φέρνει πολλές καινοτομίες (φωτογραφίες)

H Opel αποκάλυψε τις πρώτες επίσημες φωτογραφίες του νέου Frontera, ενός μεγάλου SUV με ξεχωριστά χαρακτηριστικά. Το όνομα Frontera επιστρέφει