Breaking News

Φορτηγό συγκρούεται μετωπικά με αυτοκίνητο και παίρνει φωτιά (video)

Φορτηγό συγκρούεται μετωπικά με αυτοκίνητο και παίρνει φωτιά (video)

Ένα απίστευτο ατύχημα κατέγραψε ενσωματωμένη κάμερα αυτοκινήτου σε αυτοκινητόδρομο της πόλης Βορόνεζ στη Ρωσία.

Όπως θα δείτε και στο παρακάτω video όλα ξεκίνησαν όταν έφυγε κάποιος τροχός από όχημα στο αντίθετο ρεύμα κυκλοφορίας, χτύπησε ένα διερχόμενο αυτοκίνητο, ο οδηγός του οποίου έχασε τον έλεγχο και είχε μετωπική σύγκρουση με φορτηγό.

Αμέσως το φορτηγό πήρε φωτιά, καθώς μάλλον αποκολλήθηκε η δεξαμενή καυσίμου του και έσπασε στην άσφαλτο. Στα πλάνα διακρίνεται να ανοίγει η πόρτα και ο οδηγός να προσπαθεί να αποβιβαστεί από το φορτηγό πάνω από το οποίο είχε σηκωθεί ένα τεράστιο μαύρο σύννεφο, ενώ ο 47χρονος οδηγός του αυτοκινήτου μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο τραυματισμένος.


Tags assigned to this article:
ατύχημαΒορόνεζΡωσίαφωτιά

Related Articles

Το 2021 ξεκίνησε με 12 νεκρούς στην άσφαλτο

Καθημερινά τις τελευταίες εβδομάδες καταγράφονται τα θύματα από την πανδημία του Covid-19 στη χώρα μας. Δεν πρέπει όμως να ξεχνάμε

Πάνω από 4.000 παραβάσεις εντόπισε η Τροχαία σε φορτηγά και λεωφορεία

Χιλιάδες παραβάσεις εντόπισαν σε φορτηγά και λεωφορεία Αστυνομικοί του Τμήματος Τροχαίας Λητής στη Θεσσαλονίκη, στο πλαίσιο στοχευμένων τροχονομικών ελέγχων που διενεργήθηκαν

Φουριόζος διαρρήκτης τράκαρε παρκαρισμένο αυτοκίνητο – Το τατουάζ στο λαιμό του έγραφε «μόνο γκάζι όχι φρένο» (βίντεο)

Χάος προκλήθηκε σε μια γειτονιά της Φλόριντα, όταν η αστυνομία δέχτηκε ξημερώματα κλήση για υπόπτους που έκαναν διαρρήξεις σε αυτοκίνητα.