Breaking News

Επεισοδιακή σύλληψη με μοτοσυκλέτες της αστυνομίας (video)

Επεισοδιακή σύλληψη με μοτοσυκλέτες της αστυνομίας (video)

Προκειμένου να σταματήσουν τους αναβάτες δυο μοτοσικλετών αστυνομικοί στη Βρετανία μπήκαν απότομα μπροστά τους με τις συμβατικές τους μοτοσυκλέτες.

Η σύλληψη καταγράφηκε από την ενσωματωμένη κάμερα ενός αυτοκινήτου και δείχνει δυο μοτοσικλέτες να έχουν σταματήσει στο κόκκινο φανάρι, αφού προηγουμένως οι αναβάτες τους οδηγούσαν επικίνδυνα εντός κατοικημένης περιοχής.

Την στιγμή όμως που πήγαν να φύγουν όταν άναψε το πράσινο φανάρι μπήκε μπροστά τους μια συμβατική μοτοσυκλέτα που οδηγούσε αστυνομικός με πολιτικά ρούχα. Παράλληλα ακόμα μια ίδια μοτοσυκλέτα τους ακινητοποίησε φτάνοντας στο σημείο.

Ένας από τους υπόπτους έτρεξε για να διαφύγει, ενώ αρνήθηκε να σταματήσει στο σήμα που του έκανε ένας αστυνομικός με στολή που έσπευσε για βοήθεια και έτσι ξεκίνησε καταδίωξη.

Τα κρούσματα με κλοπές μοτοσυκλετών έχουν αυξηθεί σημαντικά στη Βρετανία, επομένως ίσως οι συγκεκριμένοι αναβάτες να μη στοχοποιήθηκαν μόνο για την επικίνδυνη οδήγηση τους.



Related Articles

Δείτε μια άκρως επικίνδυνη προσπέραση (video)

Λαχτάρησαν οι οδηγοί σε επαρχιακό δρόμο της Ρουμανίας, όταν ένας ανεγκέφαλος πραγματοποίησε μια ιδιαίτερα ριψοκίνδυνη προσπέραση. Όπως θα δείτε και

Πάνω από 3.300 παραβάσεις για υπερβολική ταχύτητα σε μια εβδομάδα

Τα αποτελέσματα των στοχευμένων εβδομαδιαίων ελέγχων της παρουσίασε η Τροχαία, η οποία έβαλε στο στόχαστρο της παραβάσεις για υπερβολική ταχύτητα

Φορτηγό κόλλησε στις ράγες ενώ έρχονταν το τρένο (video)

Υπάρχουν στιγμές που νιώθεις ότι η τύχη σε έχει εγκαταλείψει εντελώς και το σύμπαν συνωμοτεί εναντίον σου. Κάπως έτσι μάλλον