Breaking News

Χωράει ένα μονοθέσιο της Formula 1 μέσα στο Renault Master;

Χωράει ένα μονοθέσιο της Formula 1 μέσα στο Renault Master;

Ξεκάθαρη απάντηση στην ερώτηση αυτή δίνει η παραπάνω φωτογραφία, καθώς βλέπουμε το μονοθέσιο της Formula 1 να εισέρχεται στο χώρο φόρτωσης του Renault Master.

Για να είμαστε σωστοί θα πρέπει να πούμε ότι για να χωρέσει το μονοθέσιο στο γαλλικό βαν χρειάζεται να αφαιρεθεί η εμπρός του «μύτη», η οποία αποθηκεύεται σε ένα ράφι εντός του Master.

To συγκεκριμένο μονοθέσιο της Renault, χωρίς τον κινητήρα του ζυγίζει περίπου 700 κιλά. Δεν τον χρειάζεται άλλωστε, καθώς δεν τρέχει σε αγώνες αλλά εξυπηρετεί σκοπούς προώθησης δίνοντας το «παρών» σε πάνω από 200 εκδηλώσεις σε όλη την Ευρώπη.

Η είσοδος-έξοδος του μονοθεσίου στο Master δεν κρατάει πάνω από ένα τέταρτο, ενώ τη σχετική διαδικασία μπορεί να την κάνει μόνο ένα άτομο. Το εν λόγω Master των 3,5 τόνων τροφοδοτείται από twin-turbo πετρελαιοκινητήρα 2.3 λίτρων με ισχύ 170 ίππων, ενώ έχει ωφέλιμο φορτίο του 844 κιλών.

Δημήτρης Κεχαγιάς

Δημήτρης Κεχαγιάς


Tags assigned to this article:
Formula 1MasterRenaultμονοθέσιο

Related Articles

Κοιμόνταν στην καρότσα του Nissan Navara

Ο 78χρονος σήμερα Ρίτσαρντ Χορ δεν αντιμετώπισε πότε του πρόβλημα στέγασης, η μόνη ανάγκη που είχε ήταν να ταξιδεύει πολύ.

Nissan διένυσε 1 εκατομμύριο μίλια χωρίς κανένα πρόβλημα (video)

Κινητή διαφήμιση για τη Nissan αποτελεί το συγκεκριμένο κόκκινο Frontier, καθώς παρά τη σκληρή του χρήση παραμένει μάχιμο και δεν

Ποιος παρήγγειλε 100 Lada Largus;

Πρόσφατα η Lada μας ενημέρωσε ότι προμήθευσε τα ταχυδρομεία της Ρωσίας με 1.000 Largus, το οποίο είναι το πιο δημοφιλές