Breaking News

Δείτε το εντυπωσιακό λεωφορείο της Μπάγερν Μονάχου

Δείτε το εντυπωσιακό λεωφορείο της Μπάγερν Μονάχου

Ανυπομονησία αισθάνονται οι παίκτες της Μπάγερν Μονάχου για τον επόμενο αγώνα τους, όχι τόσο για την έκβαση του σκορ, αλλά για το ταξίδι τους με το νέο λεωφορείο της γερμανικής ομάδας.

Πρόκειται για ένα καινούργιο MAN Lion’s Coach L τα κλειδιά του οποίου παραδόθηκαν συμβολικά στις 22 Νοεμβρίου στον Πρόεδρο της Εκτελεστικής Επιτροπής, Καρλ Χάινς Ρουμενίγκε.

Το νέο λεωφορείο Lion’s Coach L τριών αξόνων της Μπάγερν Μονάχου τροφοδοτείται από τον εξακύλινδρο πετρελαιοκινητήρα D2676 LOH, ο οποίος αποδίδει 500 ίππους, εναρμονίζεται με τις προδιαγραφές ρύπων Euro 6, ενώ συνεργάζεται με το TipMatic αυτόματο κιβώτιο 12 σχέσεων της MAN.

Παράλληλα το λεωφορείο Lion’s Coach L χάρη στο σύστημα MAN Easy Start εξασφαλίζει άνεση ακόμα και σε εδάφη με κλίση, ενώ εξοπλίζεται επίσης με σύστημα αυτόματης πέδησης έκτακτης ανάγκης, με σύστημα υποβοήθησης παραμονής στη λωρίδα κυκλοφορίας, με σύστημα ελέγχου ευστάθειας (ESP), με αισθητήρες υαλοκαθαριστήρων, με Adaptive Cruise Control και με έξι κάμερες που ελέγχουν το περιβάλλοντα χώρο του λεωφορείου.

Το εσωτερικό του Lion’s Coach L τώρα εντυπωσιάζει, καθώς διαθέτει ενσωματωμένα τραπεζάκια, δορυφορική τηλεόραση, ηχοσύστημα με επιπλέον ηχεία και subwoofers, θύρες HDMI και USB, σύνδεση στο διαδίκτυο μέσω Wi-Fi, Led ατμοσφαιρικό κρυφό φωτισμό και δερμάτινες ταπετσαρίες στα 32 του καθίσματα με τα ρυθμιζόμενα προσκέφαλα.

Στο πίσω τμήμα υπάρχει κουζίνα όπου οι παίκτες μπορούν να βρουν φούρνο μικροκυμάτων, τρία ψυγεία, νεροχύτη, μηχανή καφέ, άφθονο χώρο για την παρασκευή και αποθήκευση τροφίμων και ποτών.



Related Articles

Ολυμπιονίκης αναπνέει την εξάτμιση του Hyundai NEXO (video)

Αλήθεια, εσείς θα δεχόσασταν να κάνετε γυμναστική μέσα σε μια πλαστική φούσκα που είναι συνδεδεμένη με την εξάτμιση αυτοκινήτου; Ακούγεται

Γιατί η Volvo ερευνά τα τροχαία ατυχήματα των φορτηγών της;

To 1969 η Volvo δημιούργησε μια ομάδα εμπειρογνωμόνων με στόχο να μελετά πραγματικά τροχαία ατυχήματα, στα οποία εμπλέκονται φορτηγά της.

Πωλείται βανάκι με εξοπλισμό παρακολούθησης του FBI

Όσο απίστευτο και αν ακούγεται το συγκεκριμένο καφέ βανάκι Dodge Ram που πωλείται στο eBay, υποστηρίζεται ότι έχει χρησιμοποιηθεί από