Breaking News

Καταστράφηκαν σε αγώνα μια McLaren και μια Porsche

Καταστράφηκαν σε αγώνα μια McLaren και μια Porsche

Άσχημη ήταν η εμπειρία που αποκομίσανε μια McLaren 650S Spider και μια Porsche 911 Turbo S κατά τη διάρκεια συμμετοχής του στο ράλι “Bash Road Tour” στο Μεξικό.

Το βρετανικό και το γερμανικό supercar δεν είχαν κάποια μεταξύ τους επαφή, καθώς το καθένα είχε ξεχωριστή πρόσκρουση. Οι πληροφορίες για τη 650S Spider αναφέρουν ότι χτύπησε με μεγάλη ταχύτητα σε ένα τοιχίο. Από τη σχετική φωτογραφία διακρίνεται ότι έχει συντριβεί το εμπρός κάτω δεξιό της τμήμα, ένας από τους πίσω τροχούς έχει λυγίσει, ενώ η πλευρά του συνοδηγού έχει υποστεί της μεγαλύτερες ζημιές και είναι σίγουρο ότι η 650S Spider έχει υποστεί ολική καταστροφή.

Ο οδηγός της  650S Spider δεν είναι γνωστό αν κατάφερε να κερδίσει τη μάχη για τη ζωή του. Τώρα η 911 Turbo S φαίνεται ότι έχει δεχτεί μια ισχυρή οπίσθια πρόσκρουση που έχει τραυματίσει σοβαρά τον κινητήρα της, ενώ επίσης άγνωστη είναι η κατάσταση του οδηγού της.



Related Articles

Μασάζ, ψυγείο, tablet και άπλετοι χώροι για τους πίσω επιβάτες της Bentley Bentayga

Την απόλυτη χλιδή απολαμβάνουν οι πίσω επιβάτες της ανανεωμένης Bentley Bentayga. Τα δύο ανεξάρτητα μεταξύ τους πίσω καθίσματα χωρίζονται από

«Δωράρα» Χριστουγέννων στον Κριστιάνο Ρονάλντο μια Rolls Royce (video)

Σημασία δεν έχει η αξία του δώρου, αλλά η κίνηση είναι που μετράει, ωστόσο η σύντροφος του Κριστιάνο Ρονάλντο φαίνεται

Αντίο για πάντα Audi R8 – Αυτό είναι το τελευταίο που κατασκευάστηκε (φωτογραφίες)

Το προαναγγελθέν οριστικό τέλος του Audi R8 αποτελεί πραγματικότητα, καθώς το γερμανικό supercar δε βρίσκεται πλέον στη ζωή. Προηγήθηκαν αρκετές