Breaking News

Η πρώτη Lamborghini με DNA από αγώνες

Η πρώτη Lamborghini με DNA από αγώνες

Την τεχνογνωσία της μεταλαμπαδεύει για πρώτη φορά το αγωνιστικό τμήμα της Lamborghini πάνω σε ένα νέο μοντέλο που δεν προορίζεται αποκλειστικά για χρήση μέσα στην πίστα.

Ο λόγος για τη νέα SC18, η οποία αποτελεί δημιούργημα του τμήματος Squadra Corse, ενώ μόνο ένα αντίτυπο της κατασκευάστηκε. Η εξωτερική της αμφίεση είναι άκρως δυναμική, ενώ ιδιαίτερη έμφαση έχει δοθεί στην αεροδυναμική της. Προσέξτε τις μεγάλες εισαγωγές αέρα στο εμπρός καπό, στην οροφή, στο πίσω κάλυμμα του κινητήρα και στις πλευρικές της επιφάνειες.

Η νέα SC18 διαθέτει τροχούς 20 ιντσών μπροστά και 21 ιντσών πίσω, δυο μεγάλες εξάγωνες εξατμίσεις, πίσω αεροτομή κατασκευασμένη από ανθρακόνημα και το αμάξωμα της απέχει 109 χλστ. από την άσφαλτο.

«Δηλώνει» έτοιμη να βάλει φωτιά στους δρόμους, καθώς στα σωθικά βράζει ο V12 κινητήρας των 6.5 λίτρων, ο οποίος παράγει 770 ίππους (8.500 σ.α.λ.) και 720 Nm (6.750 σ.α.λ.), ενώ συνδυάζεται με αυτόματο κιβώτιο 7 σχέσεων.

Δημήτρης Κεχαγιάς

Δημήτρης Κεχαγιάς



Related Articles

Τι ετοιμάζει η Bugatti για την Παγκόσμια Ημέρα των Παιδιών;

Μια μεγάλη έκπληξη θα κάνει η Bugatti στους μικρούς της φίλους την Παρασκευή 1η Ιουνίου προκειμένου να γιορτάσει την Παγκόσμια

Αν τρακάρει αυτή Lamborghini θα γίνει 3.696 κομματάκια (video)

Αν δεν έχετε τα περίπου 2 εκατομμύρια ευρώ που απαιτούνται για να αγοράσετε τη Lamborghini Sian FKP 37, μπορείτε να

Δυνατό το άγγιγμα του ανέμου μέσα στη νέα McLaren 600LT Spider (video)

Την ανοιχτή έκδοση της 600LT Coupe παρουσίασε η McLaren δημιουργώντας το πέμπτο μοντέλο της που εντάσσεται στην οικογένεια των Longtail