Breaking News

Βέρα Ιταλίδα η Alfa Romeo 4C Spider στη νέα της έκδοση

Βέρα Ιταλίδα η Alfa Romeo 4C Spider στη νέα της έκδοση

Να ξεκαθαρίσουμε αρχικά ότι η Alfa Romeo 4C Spider είναι αγέραστη, καθώς κατά γενική ομολογία οι γραμμές της είναι τόσο φινετσάτες και ταυτόχρονα «ζουμερές» που δεν επηρεάζονται από το πέρασμα του χρόνου.

Ωστόσο η Alfa Romeo βρίσκει πάντα τρόπους να κάνει ακόμα πιο ελκυστική την 4C Spider. Αναφερόμαστε στη νέα έκδοση ονόματι Italia της 4C Spider που έκανε πρεμιέρα στο Σαλόνι του Σικάγο.

Η νέα μπλε μεταλλική απόχρωση “Misano Blue” έλκει από χιλιόμετρα μακριά τα βλέμματα πάνω στην 4C Spider Italia. Επειδή είναι όμως και πατριώτισσα η 4C Spider πέρα από την ονομασία Italia στη νέα της έκδοση, στις πλευρικές της χαμηλές επιφάνειες φέρει μια πλακέτα με τα χρώματα που έχει η ιταλική σημαία.

Παρατηρήστε επίσης τις κίτρινες δαγκάνες των φρένων που είναι ασορτί με το έμβλημα της Alfa Romeo στα προσκέφαλα των καθισμάτων, ενώ από carbon υλικό είναι τα καλύμματα των εξωτερικών καθρεπτών και το πλαίσιο του παρμπρίζ.

Στο αυστηρά διθέσιο εσωτερικό της τοποθετήθηκε μια αλουμινένια πλακέτα με την επιγραφή 4C Spider Italia, ενώ θα αναγράφεται και ο αριθμός παραγωγής από τα μόλις 15 αντίτυπα της που θα κατασκευάσει η Alfa Romeo αποκλειστικά για την αγορά της βόρειας Αμερικής.

Σημειώστε ακόμα ότι εξοπλίζεται με κάμερα οπισθοπορείας, cruise control και πίσω αισθητήρες στάθμευσης.

Υπενθυμίζουμε ότι 4C Spider διαθέτει υπερτροφοδοτούμενο τετρακύλινδρο κινητήρα 1.75 λίτρων απόδοσης 240 ίππων και 349 Nm ροπής, ενώ με βάρος μόνο 1.134 κιλά επιταχύνει από 0-96 χλμ./ώρα εντός 4,1 δευτ. και η τελική της ταχύτητα φτάνει τα 257 χλμ./ώρα.


Tags assigned to this article:
4C Spider ItaliaAlfa Romeoνέα έκδοση

Related Articles

Πού άνοιξε νέος εκθεσιακός χώρος της Lamborghini;

Το δίκτυο των εκθεσιακών της χώρων επεκτείνει η Lamborghini. Η ιταλική εταιρεία των supercars απέκτησε λοιπόν ένα νέο εκθεσιακό χώρο

Σετ αποσκευών αξίας άνω των 12.000 ευρώ για τη McLaren GT

Τη δική της προσωπική συλλογή δερμάτινων αποσκευών απέκτησε η νέα McLaren GT, αναδεικνύοντας ακόμα περισσότερο τον πρακτικό της χαρακτήρα. Η

Η Lamborghini Huracan ανέλαβε καθήκοντα κάμεραμαν

Στο μεροκάματο βγήκε η Lamborghini Huracan, καθώς πλέον δε θα βολτάρει χωρίς λόγο σε δρόμους και πίστες, αλλά θα κάνει