Breaking News

Πώς σας φαίνεται η νέα sedan Toyota Corolla;

Πώς σας φαίνεται η νέα sedan Toyota Corolla;

Όλα τα γούστα καλύπτει πλέον η νέα Corolla, καθώς η Toyota θα την προφέρει με τρεις διαφορετικούς τύπους αμαξώματος.

Πιο πρόσφατη προσθήκη στη γκάμα της η κομψή sedan της σιλουέτα, ενώ έχει προηγηθεί το hatchback και touring sports αμάξωμα για την Corolla δωδέκατης γενιάς. Όπως και τα άλλα δυο αδέλφια της η νέα sedan Corolla είναι δομημένη πάνω στην πλατφόρμα TNGA (Toyota New Global Architecture).

Στα ενδότερα της sedan Corolla υπολογίσιμη δύναμη για την ευρυχωρία των πίσω επιβατών αποτελεί το μεταξόνιο των 2.700 χλστ., ενώ τεχνολογικά highlights είναι σίγουρα η οθόνη αφής των 8 ιντσών, το head-up display των 10 ιντσών και η 7 ιντσών οθόνη πολλαπλών πληροφοριών ενσωματωμένη στον πίνακα οργάνων.

Σύμφωνα με την ιαπωνική εταιρεία η sedan Corolla θα διατίθεται με υβριδική έκδοση, η οποία φέρει βενζινοκινητήρα 1.8 λίτρων απόδοσης 122 ίππων, αλλά και με τον αναβαθμισμένο βενζινοκινητήρα των 1.6 λίτρων με ισχύ 132 ίππων.

Από την Τουρκία, όπου θα συναρμολογείται η νέα sedan Corolla, θα φτάσει στη Γηραιά Ήπειρο το πρώτο τρίμηνο του 2019.

Για την ιστορία αξίζει να αναφέρουμε ότι η Corolla από το 1966 που ξεκίνησε την καριέρα της έχει φέρει στην Toyota πάνω από 46 εκατομμύρια πωλήσεις, ενώ διατίθεται σε πάνω από 150 χώρες.

Δημήτρης Κεχαγιάς

Δημήτρης Κεχαγιάς


Tags assigned to this article:
hatchbacksedan Corollatouring sportsToyota

Related Articles

Τί μας κερνάει το Nissan Leaf στο πάρτι γενεθλίων του;

Δέκα χρόνια ζωής συμπληρώνει το αμιγώς ηλεκτροκίνητο Nissan Leaf, καθώς γεννήθηκε το 2010. Η Νissan λοιπόν προσφέρει στην ευρωπαϊκή αγορά

Πώς θα είναι το εσωτερικό στα αυτόνομα Volvo;

Απάντηση στο παραπάνω ερώτημα θέλησε να δώσει ο σχεδιαστής Πάσκαλ Γκράντζιερ. Μέσα από τα παρακάτω σκίτσα λοιπόν προτείνει στη Volvo

Άνοδος στις πωλήσεις καινούργιων αυτοκινήτων τον Οκτώβριο στην Ελλάδα! Πώς θα κλείσει το 2022;

Ανοδικά κινήθηκε η εγχώρια αγορά αυτοκινήτου τον περασμένο μήνα, σύμφωνα πάντα με τα επίσημα στοιχεία του ΣΕΑΑ και της ΕΛΣΑΤ.