Breaking News

Σκύλος της Αστυνομίας βρήκε κρύπτες ναρκωτικών σε αυτοκίνητο

Σκύλος της Αστυνομίας βρήκε κρύπτες ναρκωτικών σε αυτοκίνητο

Παράσημο αξίζει στον ειδικά εκπαιδευμένο σκύλο της Ελληνικής Αστυνομίας, καθώς αποδείχτηκε πραγματικό λαγωνικό.

Από την όσφρηση του δεν κατάφερναν να ξεφύγουν 32 κιλά κάνναβης που είχαν τοποθετήσει επιμελώς σε ειδικές κρύπτες, πίσω από τη μάσκα και κάτω από το ταμπλό ενός Citroen C5.

Ο εν λόγω σκύλος ανήκει στην Αστυνομική Διεύθυνση του Κιλκίς, ενώ η συμβολή του ήταν πολύτιμη στους αστυνομικούς του Τμήματος Παιονίας, οι οποίοι αξιοποίησαν πληροφορίες και κατάφεραν να συλλάβουν στο συνοριακό σταθμό των Ευζώνων έναν 36χρονο αλλοδαπό, ο οποίος επιχείρησε να εισάγει στη χώρα την παραπάνω ποσότητα των ναρκωτικών.

Συγκεκριμένα, εντοπίστηκαν 61 αυτοσχέδια δέματα με ποσότητα κάνναβης 32 κιλών και 766 γραμμαρίων, τα οποία και κατασχέθηκαν. Ο 36χρονος με τη δικογραφία που σχηματίσθηκε σε βάρος του οδηγήθηκε ενώπιον του Ανακριτή Κιλκίς και κρίθηκε προσωρινά κρατούμενος.

Τέλος, αξίζει να αναφέρουμε ότι συμβολικά το 2018 ανακηρύχτηκε από την Ελληνική Αστυνομία «έτος κατά των ναρκωτικών».



Related Articles

Δείτε ένα Subaru Impreza να σκαρφαλώνει (video)

Συγχαρητήρια αξίζουν στον οδηγό ενός ασημί Subaru Impreza για τη ψυχραιμία και τα γρήγορα αντανακλαστικά του. Τι ακριβώς συνέβη; Το

Η Ελλάδα συμβάλει στην εξέλιξη της αυτόνομης οδήγησης

Μετά την ηλεκτροκίνηση, το επόμενο μεγάλο «στοίχημα» της αυτοκίνησης είναι η επίτευξη της αυτόνομης οδήγησης. Βασική προϋπόθεση για την ανάπτυξη

Η άσφαλτος γέμισε μελάνι

Αν η άσφαλτος δεν ήταν ήδη μαύρη θα μπορούσαμε να πούμε ότι πήρε το εν λόγω χρώμα μετά από το