Breaking News

Ζώνη ασφαλείας-1.340 παραβάσεις σε μια εβδομάδα

Ζώνη ασφαλείας-1.340 παραβάσεις σε μια εβδομάδα

Είναι πραγματικά απαράδεχτο το 2018 να εξακολουθούν ορισμένοι οδηγοί να αρνούνται τη χρήση ζώνης ασφαλείας.

Το πόσο επικίνδυνη είναι η μη χρήση ζώνης ασφαλείας στα αυτοκίνητα σε περίπτωση τροχαίου ατυχήματος έχει επισημανθεί αμέτρητες φορές από τους ειδικούς, αλλά και δυστυχώς μέσα από πάρα πολλές αδικοχαμένες ανθρώπινες ζωές.

Στο πλαίσιο λοιπόν των στοχευμένων ελέγχων που συνεχίζει να πραγματοποιεί η Τροχαία εντοπίστηκαν σε όλη τη χώρα 1.340 παραβάσεις μη χρήσης της ζώνης ασφαλείας.

Συγκεκριμένα από 5 έως 11 Νοεμβρίου 791 συνεργεία της Τροχαίας που συγκροτήθηκαν σε όλη τη χώρα πραγματοποιήσαν ελέγχους σε 6.541 οχήματα. Οι περισσότερες παραβάσεις σημειώθηκαν, στο οδικό δίκτυο της Αττικής (319), της Ημαθίας (76), του Ηρακλείου (64), της Ακαρνανίας (62), της Πιερίας (46) και της Φθιώτιδας (41).

Δεν πρέπει να ξεχνάμε ότι πρώτο μας μέλημα μόλις επιβιβαστούμε στο αυτοκίνητο είναι να φορέσουμε τη ζώνη ασφαλείας, ενώ οι φίλοι αναβάτες μοτοσυκλετών δεν πρέπει να ξεχνούν το κράνος τους.

Προστατέψτε ότι πολυτιμότερο έχετε, τη ζωή σας δηλαδή και τα αγαπημένα σας πρόσωπα που θα υποστούν τις συνέπειες ενός τροχαίου ατυχήματος που μπορεί  να φέρει θάνατο ή βαριά σωματική βλάβη.



Related Articles

Ο συνοδηγός στη νέα Porsche Panamera έχει δική του οθόνη για να βλέπει YouTube (φωτογραφίες)

Εκ των έσω ξεκίνησε η Porsche την αποκάλυψη της νέας Panamera, η οποία θα κάνει παγκόσμια πρεμιέρα στις 24 Νοεμβρίου.

Βρέθηκαν δεκάδες κλεμμένα πολυτελή αυτοκίνητα-η δράση της οργάνωσης

Ένα ισχυρό πλήγμα κατάφερε η Ελληνική Αστυνομία απέναντι στο οργανωμένο έγκλημα που ασχολείται με τις κλοπές αυτοκινήτων στη χώρα μας.

Στο ράλι των πωλήσεων η Alfa Romeo Stelvio Quadrifoglio

Ανάλογες πωλήσεις με τις υψηλές ταχύτητες που πετυχαίνει στην άσφαλτο η κορυφαία Stelvio Quadrifoglio προσδοκά η Alfa Romeo με την