Breaking News

Τηλεκατευθυνόμενες μινιατούρες Skoda Fabia R5 φτάνουν τα 100 χλμ./ώρα (video)

Τηλεκατευθυνόμενες μινιατούρες Skoda Fabia R5 φτάνουν τα 100 χλμ./ώρα (video)

Στις αρχές του περασμένου Οκτωβρίου η Skoda ανακοίνωσε την παραγωγή ενός εκατομμυρίου οχημάτων στο εργοστάσιο της που βρίσκεται στη Μπλάντα Μπόλεσλαβ.

Για να γιορτάσει το γεγονός αυτό η τσέχικη εταιρεία, σκέφτηκε ένα πρωτότυπο τρόπο. Ζήτησε από δυο οδηγούς αγώνων να χειριστούν δυο τηλεκατευθυνόμενες μινιατούρες της αγωνιστικής Fabia R5, μέσα στις εγκαταστάσεις του εργοστασίου, όπου είχε στηθεί μια πίστα σε σμίκρυνση, η οποία περνούσε από όλα τα στάδια παραγωγής ενός αυτοκινήτου, δηλαδή από την πρέσα, τη συγκόλληση, το βαφείο, την τοποθέτηση κινητήρα και τη συναρμολόγηση.

Αξίζει να αναφέρουμε ότι οι εν λόγω μινιατούρες της Fabia R5 σε κλίμακα 1:10 μπορούν να αναπτύξουν μέγιστη ταχύτητα 100 χλμ./ώρα. Στο εργοστάσιο της Μπλάντα Μπόλεσλαβ κάθε ένα λεπτό κυλάει από τη γραμμή παραγωγής ένα αυτοκίνητο, ενώ εκεί κατασκευάζεται η Octavia και το Rapid.



Related Articles

Γιατί η Toyota Corolla ψήλωσε 20 χλστ.;

Η απάντηση είναι απλή αν σκεφτείτε ότι πλέον ακόμα και τα μικρομεσαία μοντέλα διεκδικούν λίγη από τη δόξα των δημοφιλών

Η Volkswagen έφτιαξε ένα μοναδικό cabrio για τον Πρόεδρο της Βραζιλίας – Το χρησιμοποίησε μόνο μια φορά (φωτογραφίες)

Ένα μοναδικό όχημα δημιούργησε η Volkswagen για να τιμήσει τον Πρόεδρο της Βραζιλίας, ο οποίος επισκέφτηκε εργοστάσιο της γερμανικής εταιρείας.

Πού κατοικούν οι πρώτες οχτώ Rolls-Royce Cullinan; (video)

Τυχεροί θα μπορούσαν να χαρακτηριστούν οι δρόμοι της Βρετανίας, καθώς πάνω σε αυτούς κυκλοφορούν πλέον οι οχτώ πρώτες Rolls-Royce Cullinan.