Breaking News

Δώρο ένα ποδήλατο στον καλύτερο οδηγό του Mercedes Tourismo

Δώρο ένα ποδήλατο στον καλύτερο οδηγό του Mercedes Tourismo

Στόχος κάθε σωστού επαγγελματία οδηγού είναι να επιτυγχάνει τη χαμηλότερη μέση κατανάλωση καυσίμου όταν βρίσκεται πίσω από το τιμόνι.

Η Mercedes θέλοντας να επιβραβεύσει όσους οδηγούν με γνώμονα την οικονομία και την προστασία του περιβάλλοντος ανακοίνωσε το διαγωνισμό “Eco Champ 2018”. Ποιοι μπορούν να συμμετάσχουν σε αυτόν;

Οι οδηγοί του νέου λεωφορείου Mercedes Tourismo στην Ευρώπη με την προϋπόθεση να έχουν διανύσει τουλάχιστον 3.000 χλμ. και να έχουν πετύχει χαμηλή κατανάλωση καυσίμου. Για το λόγο αυτό ζητείται να στείλουν φωτογραφίες από το οδόμετρο και από την ένδειξη μέσης κατανάλωσης (λίτρα/100 χλμ.) του εκάστοτε Mercedes Tourismo.

Οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να λάβουν μέρος στην ιστοσελίδα www.mercedes-benz-bus.com/eco-champ μέχρι 25 Νοεμβρίου 2018. Ο μεγάλος νικητής θα λάβει δώρο ένα mountain ποδήλατο της Mercedes με σκελετό από ανθρακόνημα και 22 ταχύτητες.

 

Δημήτρης Κεχαγιάς

Δημήτρης Κεχαγιάς


Tags assigned to this article:
Eco Champ 2018MercedesTourismoλεωφορείο

Related Articles

Γιατί η Volvo ερευνά τα τροχαία ατυχήματα των φορτηγών της;

To 1969 η Volvo δημιούργησε μια ομάδα εμπειρογνωμόνων με στόχο να μελετά πραγματικά τροχαία ατυχήματα, στα οποία εμπλέκονται φορτηγά της.

Ζητούνται ηλεκτροκίνητα λεωφορεία για δοκιμαστική χρήση

Ανοιχτή πρόσκληση απευθύνει το Υπουργείο Υποδομών και Μεταφορών προς τον κλάδο της αυτοκινητοβιομηχανίας και τον ΣΕΑΑ (Σύνδεσμος Εισαγωγέων Αντιπροσώπων Αυτοκινήτων)

Τα φορτηγά που μεταφέρουν τα εμβόλια για τον κορωνοϊό

Όλη η ανθρωπότητα έχει εναποθέσει πλέον τις ελπίδες της στα εμβόλια για βγούμε επιτέλους από την πανδημία του Covid-19. To