Breaking News

Η πιο αποτυχημένη απόπειρα αλλαγής λωρίδας κυκλοφορίας (video)

Η πιο αποτυχημένη απόπειρα αλλαγής λωρίδας κυκλοφορίας (video)

Τι γίνεται όταν δυο επικίνδυνοι οδηγοί συναντηθούν εν κινήσει; Τότε το ένα σοβαρό λάθος διαδέχεται το άλλο και το αποτέλεσμα είναι να προκληθεί τροχαίο ατύχημα.

Όπως θα δείτε λοιπόν και στο παρακάτω video που κατέγραψε η ενσωματωμένη κάμερα του ενός εμπλεκόμενου οχήματος, η οδηγός ενός Toyota Camry που κινείται σε αυτοκινητόδρομο της Βιρτζίνια βγάζει φλας και προσπαθεί να εισέλθει στην αριστερή λωρίδα παρότι δεν έχει επαρκή χώρο.

Χωρίς να υπολογίσει τις συνέπειες ο οδηγός του άλλου αυτοκινήτου που κινούνταν στην αριστερή λωρίδα δεν πατάει φρένο απλά της κορνάρει με αποτέλεσμα να τη χτυπήσει στον προφυλακτήρα.

Λόγω  της ταχύτητας η οδηγός του Camry χάνει τον έλεγχο, χτυπάει πλευρικά ένα προπορευόμενο μαύρο SUV και αμφότερα καταλήγουν πάνω στο τσιμεντένιο κράσπεδο. Μάλιστα το Camry σχεδόν αναποδογυρίζει αλλά τελικά πέφτει με τους τέσσερις τροχούς στην άσφαλτο, ενώ το SUV καταλήγει στραπατσαρισμένο λίγα μέτρα παρακάτω.

Ευτυχώς από τη σύγκρουση δεν υπήρξαν τραυματίες, ενώ την οδηγό του Camry που βγήκε σε κατάσταση σοκ έσπευσαν να βοηθήσουν διερχόμενοι οδηγοί.


Related Articles

Άλμα έκανε με το αυτοκίνητο του 96χρονος (video)

Πάγωσε το αίμα περαστικών και οδηγών στη Μελβούρνη της Αυστραλίας όταν είδαν ένα μαύρο sedan να «πετάει» και στη συνέχεια

Καταδίωξη καταζητούμενου στην Εγνατία Οδό

Το πρωί της περασμένης Κυριακής, 24 Μαΐου 2020, αστυνομικοί στην Εγνατία Οδό έκαναν σήμα στον οδηγό ενός οχήματος να σταματήσει

Δυο Honda συγκρούστηκαν μεταξύ τους και το ένα ανετράπη (video)

Η παραβίαση του ερυθρού σηματοδότη είναι ιδιαίτερη επικίνδυνη, όπως αποδεικνύεται για ακόμα μια φορά μέσα από το παρακάτω video. Το