Breaking News

Τα θωρακισμένα περιπολικά Jeep Grand Cherokee της αντιτρομοκρατικής (video)

Τα θωρακισμένα περιπολικά Jeep Grand Cherokee της αντιτρομοκρατικής (video)

Βλέποντας τα γερασμένα και κακοσυντηρημένα Skoda Octavia και Citroen Xsara της Ελληνικής Αστυνομίας που έχουν διανύσει εκατοντάδες χιλιόμετρα, αντιλαμβάνεται κανείς πόσο υποβαθμισμένος  είναι ο μηχανοκίνητος της στόλος.

Στη γειτονική Ιταλία ωστόσο η μακροχρόνια συνεργασία της αστυνομίας με την FCA οδήγησε στην απόκτηση δεκανέα νέων περιπολικών Jeep Grand Cherokee. Η παράδοση τους έγινε στη Ρώμη, ενώ θα υπηρετήσουν σε διάφορες αντιτρομοκρατικές μονάδες όλης της χώρας.

Οι Καραμπινιέροι λοιπόν που αποτελούν την Εθνική Στρατιωτική Αστυνομία της Ιταλίας θα έχουν πλέον στα χέρια τους ένα νέο πολύτιμο «όπλο». Αλλαγές έχουν γίνει στις αναρτήσεις τους, ενώ έχουν θωρακιστεί για λόγους ασφαλείας. Τα περιπολικά Jeep Grand Cherokee τροφοδοτούνται από V6 Multijet πετρελαιοκινητήρα, ο οποίος συνδυάζεται με αυτόματο κιβώτιο 8 σχέσεων και σύστημα τετρακίνησης.

Παράλληλα διαθέτουν Led μπλε φάρους στη μάσκα και στην οροφή, ενώ μέσω tablet έχουν πρόσβαση στο σύστημα βάσεων δεδομένων της Ομοσπονδιακής Ομοσπονδίας.

Δημήτρης Κεχαγιάς

Δημήτρης Κεχαγιάς



Related Articles

Νέο Nissan Qashqai: Υβριδικό, ελαφρύτερο και τεχνολογικά αναβαθμισμένο (video)

To δημοφιλέστερο SUV της Nissan, το Qashqai, βρίσκεται στη τελική ευθεία για την αποκάλυψη της τρίτης πλέον γενιάς του. Να

Συμβουλές μεταφοράς χριστουγεννιάτικου δέντρου με το αυτοκίνητο

Αν ακόμα δεν έχετε στολίσει χριστουγεννιάτικο δέντρο στο σπίτι να σας υπενθυμίσουμε ότι έχετε αργήσει αρκετά, επομένως βιαστείτε! Όσοι επιλέγουν

Χρώμα, εξοπλισμός και άφθονο στυλ στο Toyota Aygo

Με δύο νέες εκδόσεις του Aygo θα φτάσει η Toyota στο Σαλόνι της Γενεύης στις αρχές του επόμενου μήνα. Η