Breaking News

Το Toyota GT86 γίνεται πιο «τούμπανο»

Το Toyota GT86 γίνεται πιο «τούμπανο»

Το πιο σπορ μοντέλο της, το GT86, προσπαθεί να κρατήσει φρέσκο η Toyota, και για το λόγο αυτό λανσάρει μια νέα έκδοση του και μια σειρά αξεσουάρ του.

Η νέα έκδοση ονόματι Sport λοιπόν του GT86 περιλαμβάνει εμπρός splitter, πλευρικά μαρσπιέ, μαύρες ζάντες 17 ιντσών, φρένα της  Brembo με κόκκινες δαγκάνες, ενώ στην παλέτα της υπάρχουν οι τρεις αποχρώσεις “Crystal Black Silica”, “Crystal White Pearl” και “Pure Red”.

Στην καμπίνα του GT86 Sport εντοπίζουμε δερμάτινο τιμόνι μικρότερης διαμέτρου με ασημί ραφές και το λογότυπο GT στο κουμπί εκκίνησης του κινητήρα, στον πίνακα οργάνων και στο τιμόνι.

Σύμφωνα με την Toyota η τοποθέτηση ενός βραχίονα στην πίσω ανάρτηση του GT86 ενισχύει την ακαμψία του. Ο δίλιτρος βενζινοκινητήρας του εξακολουθεί να αποδίδει 207 ίππους και 212 Nm ροπής. Το GT86 Sport θα διατίθεται αποκλειστικά στην αγορά της Ιαπωνίας με τιμή 29.270 ευρώ.

Παράλληλα οι ιδιοκτήτες του GT86 στην τοπική αγορά μπορούν να προμηθευτούν διάφορα νέα αξεσουάρ όπως σύστημα πλοήγησης και καταγραφέα επιδόσεων με οθόνη αφής 7 ιντσών, ζάντες νέας σχεδίασης, πίσω αεροτομή και πλευρικά μαρσπιέ.


Tags assigned to this article:
BremboGT86 SportToyota

Related Articles

Ο Iron Man ζωντανεύει μέσα από το Hyundai Kona

Με μεταλλικό «κορμί» μετενσαρκώνεται ο Iron Man στο δρόμο, μέσα από τη νέα ομώνυμη έκδοση του Hyundai Κona. Το νέο

O καλύτερος Αύγουστος από πλευράς πωλήσεων για τη Ford

Κοιτώντας του πίνακες με τα στοιχεία των μηναίων πωλήσεων της στην Ευρώπη η Ford διαπίστωσε ότι ο περασμένος Αύγουστος, σε

Αλλάζει ήπειρο η παραγωγή του Volkswagen Polo μετά από 40 χρόνια – Από πού θα μας έρχεται στην Ευρώπη

Η Volkswagen αποφάσισε να μετακομίσει την παραγωγή του Polo εκτός ευρωπαϊκών συνόρων. Μέχρι τον περασμένο Ιούλιο το Polo κατασκευάζονταν στο