Breaking News

Το Toyota GT86 γίνεται πιο «τούμπανο»

Το Toyota GT86 γίνεται πιο «τούμπανο»

Το πιο σπορ μοντέλο της, το GT86, προσπαθεί να κρατήσει φρέσκο η Toyota, και για το λόγο αυτό λανσάρει μια νέα έκδοση του και μια σειρά αξεσουάρ του.

Η νέα έκδοση ονόματι Sport λοιπόν του GT86 περιλαμβάνει εμπρός splitter, πλευρικά μαρσπιέ, μαύρες ζάντες 17 ιντσών, φρένα της  Brembo με κόκκινες δαγκάνες, ενώ στην παλέτα της υπάρχουν οι τρεις αποχρώσεις “Crystal Black Silica”, “Crystal White Pearl” και “Pure Red”.

Στην καμπίνα του GT86 Sport εντοπίζουμε δερμάτινο τιμόνι μικρότερης διαμέτρου με ασημί ραφές και το λογότυπο GT στο κουμπί εκκίνησης του κινητήρα, στον πίνακα οργάνων και στο τιμόνι.

Σύμφωνα με την Toyota η τοποθέτηση ενός βραχίονα στην πίσω ανάρτηση του GT86 ενισχύει την ακαμψία του. Ο δίλιτρος βενζινοκινητήρας του εξακολουθεί να αποδίδει 207 ίππους και 212 Nm ροπής. Το GT86 Sport θα διατίθεται αποκλειστικά στην αγορά της Ιαπωνίας με τιμή 29.270 ευρώ.

Παράλληλα οι ιδιοκτήτες του GT86 στην τοπική αγορά μπορούν να προμηθευτούν διάφορα νέα αξεσουάρ όπως σύστημα πλοήγησης και καταγραφέα επιδόσεων με οθόνη αφής 7 ιντσών, ζάντες νέας σχεδίασης, πίσω αεροτομή και πλευρικά μαρσπιέ.


Tags assigned to this article:
BremboGT86 SportToyota

Related Articles

Με 100 συνδυασμούς εξατομίκευσης το νέο Nissan Micra (video)

Σοφή αποδεικνύεται η απόφαση της Nissan να προσφέρει το νέο Micra με πληθώρα επιλογών εξατομίκευσης. Σύμφωνα λοιπόν με τα αποτελέσματα

Ο τυφώνας του κατέστρεψε το αυτοκίνητο και η Toyota του χάρισε ένα ολοκαίνουργιο

Υπάρχουν πολλοί ιδιοκτήτες οχημάτων Toyota που πίνουν νερό στο όνομα της ιαπωνικής εταιρείας, λόγω της αξεπέραστης αξιοπιστίας που προσφέρει. Ωστόσο

Η Lada κατασκεύασε 400.000 Vesta

Μπορεί στην Ελλάδα το αειθαλές Niva να ήταν το δημοφιλέστερο μοντέλο της Lada, ωστόσο στη Ρωσία, πρώτο σε ζήτηση είναι