Breaking News

Πωλείται βανάκι με εξοπλισμό παρακολούθησης του FBI

Πωλείται βανάκι με εξοπλισμό παρακολούθησης του FBI

Όσο απίστευτο και αν ακούγεται το συγκεκριμένο καφέ βανάκι Dodge Ram που πωλείται στο eBay, υποστηρίζεται ότι έχει χρησιμοποιηθεί από τη μυστική υπηρεσία του FBI.

Σύμφωνα με τα στοιχεία της αγγελίας το εν λόγω Dodge Ram είναι χρονολογίας του 1989, ενώ αν και 28 ετών έχει διανύσει μόλις 37.819 χιλιόμετρα. Ο πωλητής του αναφέρει ότι το βανάκι αγοράστηκε εκείνη την εποχή καινούργιο από το FBI και στη συνέχεια τοποθετήθηκαν σε αυτό συσκευές παρακολούθησης, οι οποίες μάλιστα λειτουργούν ακόμα.

Όπως θα δείτε και στις παρακάτω φωτογραφίες μέσα στην καμπίνα του υπάρχουν δυο οθόνες LCD, πολλές μονάδες ισχύος, καταγραφέας ήχου και εικόνας μέχρι και τουαλέτα για τις πολύωρες παρακολουθήσεις.

Αξίζει ακόμα να αναφέρουμε ότι  έχουν διασωθεί και προσφέρονται μαζί με το βανάκι ορισμένα βίντεο παρακολούθησης και σημειωματάρια.

Η τιμή του έχει φτάσει προς το παρόν στο eBay τα 9.534 ευρώ μέσα σε μόλις τέσσερις μέρες από τη δημοσίευση της αγγελίας, ενώ θεωρείται αρκετά υψηλό το ποσό για την ηλικία του βαν, καθώς μάλλον το κατασκοπευτικό του παρελθόν ανεβάζει την αξία του.

 

 


Tags assigned to this article:
DodgeeBayFBIRam

Related Articles

Άνοδος στις πωλήσεις φορτηγών και πτώση στα λεωφορεία το Νοέμβριο

Με βάση τα επίσημα στοιχεία της ΕΛΣΤΑΤ και του ΣΕΑΑ το Νοέμβριο του 2018 στην Ελλάδα πουλήθηκαν 655 καινούργια φορτηγά

Πιο δυναμικό από ποτέ το Mitsubishi L200

Στην Ευρώπη το pickup της Mitsubishi είναι γνωστό με το όνομα L200, όμως στο Σαλόνι Αυτοκινήτου της Μπανγκόκ, αποκαλείται Triton

«Διεθνές Φορτηγό της Χρονιάς 2019» το Ford F-MAX

Το σημαντικό τίτλο του «Διεθνούς Φορτηγού της Χρονιάς 2019» κατέκτησε το νέο Ford F-Max στο 67ο Διεθνές Σαλόνι Επαγγελματικών Οχημάτων