Breaking News

Παρεμπόδιση ραμπών διάβασης αναπήρων-687 παραβάσεις σε επτά μέρες

Παρεμπόδιση ραμπών διάβασης αναπήρων-687 παραβάσεις σε επτά μέρες

Μέσα από το autoexcellence έχουμε αναδείξει το σοβαρό πρόβλημα των πόλεων που αφορά την παρεμπόδιση ραμπών διάβασης για άτομα περιορισμένης κινητικότητας από παράνομα σταθμευμένα αυτοκίνητο. Σχετικό ρεπορτάζ μπορείτε να διαβάσετε πατώντας εδώ.

Ευχάριστο λοιπόν είναι το γεγονός ότι η Τροχαία από 22 έως 28 Οκτωβρίου πραγματοποίησε 2.128 ελέγχους σε οχήματα δίνοντας προτεραιότητα στην παρεμπόδιση ραμπών διάβασης και στη στάθμευση σε θέσεις που προορίζονται αποκλειστικά για άτομα με αναπηρία.

Σύμφωνα με τα επίσημα στοιχεία βεβαιώθηκαν εντός επτά μόλις μερών 687 παραβάσεις σε όλη την ελληνική επικράτεια στο πλαίσιο των στοχευμένων ελέγχων. Για το σκοπό αυτό βγήκαν στους δρόμους 587 συνεργεία της Τροχαίας, ενώ οι περισσότερες παραβάσεις σημειώθηκαν στο οδικό δίκτυο της Αττικής (136), της Θεσσαλονίκης (77), των Χανίων (42), του Ηρακλείου (32), των Ιωαννίνων (32) και της Κοζάνης (24).

Δεν πρέπει ποτέ να ξεχνάμε τους πιο ευάλωτους χρήστες των δρόμων και να φροντίζουμε να μην κάνουμε ακόμα πιο δύσκολες τις μετακινήσεις τους. Ελάτε για λίγο στη θέση τους και σκεφτείτε πως θα νιώθατε εσείς αν σας βλέπατε παντού αυτοκίνητα να σας φράζουν το δρόμο προσπαθώντας απλά να πάτε στη δουλειά ή στο σπίτι σας.



Related Articles

Καρέ- καρέ η διάσωση οδηγού από την Πυροσβεστική – Εγκλωβίστηκε στο φορτηγό του που κρέμονταν από γέφυρα (φωτογραφίες & βίντεο)

Μια τρομακτική εμπειρία έζησε ένας οδηγός, όταν το φορτηγό του προσέκρουσε και διέλυσε το τσιμεντένιο προστατευτικό τοιχίο γέφυρας. Το αποτέλεσμα

Δείτε πως τούμπαρε αυτή η Mercedes GLE 63 AMG (video)

Επίδειξη οδηγικών ικανοτήτων επιχείρησε να κάνει ο οδηγός μιας Mercedes GLE 63 AMG, ωστόσο το μόνο που κατάφερε ήταν να

Έκλεβαν και τεμάχιζαν αυτοκίνητα για ανταλλακτικά-Δείτε τα ευρήματα της αστυνομίας (video)

Με Λερναία Ύδρα μοιάζουν στη χώρα μας οι εγκληματικές οργανώσεις που κλέβουν αυτοκίνητα, καθώς η Ελληνική Αστυνομία κόβει ένα «κεφάλι»