Breaking News

Δεν είχε καλό τέλος η κόντρα ανάμεσα σε Mustang και AMG A45 (video)

Δεν είχε καλό τέλος η κόντρα ανάμεσα σε Mustang και AMG A45 (video)

Βραβείο εγκληματικής απερισκεψίας πρέπει να δοθεί στους οδηγούς ενός Ford Mustang και μιας Mercedes-AMG A45, καθώς αποφάσισαν να κάνουν κόντρα όχι απλά σε δημόσιο δρόμο, αλλά στο κέντρο της πόλης.

Η άκρως επικίνδυνη αυτή τους πράξη, όπως θα δείτε και στο παρακάτω video, καταγράφηκε από την αρχή μέχρι το τέλος από την ενσωματωμένη κάμερα της Mustang.

Η κόντρα των ανεγκέφαλων οδηγών ξεκίνησε από ένα φανάρι με τη Mustang να μπαίνει μπροστά και να κάνει διαρκείς ελιγμούς για να αποφύγει τα υπόλοιπα οχήματα, ενώ από πίσω της ακολουθούσε η Mercedes-AMG A45.

Φανταστείτε ότι μέσα στην πόλη το όριο ταχύτητας είναι 60 χλμ./ώρα, ενώ αυτοί έφτασαν μέχρι και τα 177 χλμ./ώρα. Νικητής δεν υπήρξε αφού κάποια στιγμή η Mustang είτε προσέκρουσε σε διαχωριστικά κολονάκια του δρόμου είτε τη χτύπησε από πίσω η Mercedes-AMG A45.

Αυτό πάντως είχε ως αποτέλεσμα ο οδηγός να χάσει τον έλεγχο και να καταλήξει με ορμή πάνω στο πεζοδρόμο κόβοντας μάλιστα και ένα δέντρο, ενώ ευτυχώς εκείνη την ώρα δεν περνούσε κάποιος πεζός. Το περιστατικό αυτό συνέβη στη Σεούλ της Νότιας Κορέας.


Tags assigned to this article:
AMG A45FordMercedesMustangκόντραΣεούλ

Related Articles

Έβαλε τον αυτόματο πιλότο στο Tesla και τράκαρε περιπολικό

Για ακόμα μια φορά αποδείχτηκε ότι η τεχνολογία της ημι-αυτόνομης οδήγησης δεν είναι ακόμα και τόσο προηγμένη. Στις 7 Δεκεμβρίου

Η άσφαλτος γέμισε πετρέλαιο από τη σύγκρουση βυτιοφόρου (video)

Τον πανικό έσπειρε ένα μεγάλο βυτιοφόρο σε αυτοκινητόδρομο της Καλιφόρνια όταν ο οδηγός του έχασε τον έλεγχο. Το μακρύ όχημα

Ντελαπάρισε τρέιλερ που μετέφερε δυο πανάκριβα Ford Mustang (video)

Απρόσμενη κατάληξη είχε η μεταφορά δυο Ford Mustang Shelby GT500, καθώς ενεπλάκησαν σε ατύχημα παρότι οι τροχοί τους δεν πατούσαν