Breaking News

Σύγκρουση σχολικού λεωφορείου με φορτηγό-δέκα μαθητές τραυματίες (video)

Σύγκρουση σχολικού λεωφορείου με φορτηγό-δέκα μαθητές τραυματίες (video)

Το να συμβεί κάποιο τροχαίο ατύχημα αποτελεί καθημερινότητα, ωστόσο όταν σε αυτό εμπλέκονται παιδιά δε μπορεί παρά η είδηση να προκαλέσει θλίψη και αγωνία.

Το παρακάτω video που προέρχεται από κάμερα ασφαλείας σε βενζινάδικο κατέγραψε τη σφοδρή σύγκρουση ενός μεγάλου φορτηγού με σχολικό λεωφορείο. Το εν λόγω περιστατικό συνέβη στις αρχές της εβδομάδας στο Ώστιν του Τέξας.

Όπως θα δείτε λοιπόν στα σχετικά πλάνα το σχολικό λεωφορείο βρίσκεται σταματημένο στο φανάρι και όταν αυτό γίνεται πράσινο ξεκινάει. Τότε ένα μεγάλο φορτηγό που πατάει σε 18 συνολικά τροχούς ερχόμενο με ταχύτητα από τον κάθετο δρόμο προκαλεί πλαγιομετωπική σύγκρουση.

Το σχολικό λεωφορείο εμβολίστηκε, αλλά τουλάχιστον δεν ανατρέπει. Ο οδηγός του φορτηγού ισχυρίστηκε ότι πέρασε με πορτοκαλί φανάρι, ωστόσο είναι πολύ δύσκολο να πιστέψει κανείς τα λεγόμενα του.

Στο νοσοκομείο μεταφέρθηκαν οι 10 από τους συνολικά 20 μαθητές που μετέφερε το σχολικό λεωφορείο, εκ των οποίων οι 8 με ασθενοφόρο και οι υπόλοιποι 2 από τους γονείς τους. Ευτυχώς τα τραύματα τους δεν είναι σοβαρά, ενώ νοσηλεύεται και ο οδηγός του σχολικού λεωφορείου.

Οι Αρχές αναφέρουν ότι βρίσκονται στο στάδιο διερεύνησης των συνθηκών κάτω από τις οποίες έγινε το συγκεκριμένο τροχαίο ατύχημα που θα μπορούσε να εξελιχτεί σε τραγωδία.



Related Articles

Έκλεβαν αυτοκίνητα τα διέλυαν και πωλούσαν τα ανταλλακτικά

Ακόμα μια σπείρα, η οποία έκλεβε αυτοκίνητα με σκοπό την αποσυναρμολόγηση τους και μετέπειτα πώληση των ανταλλακτικών τους στο εμπόριο,

Η πιο περίεργη «στάση» αυτοκινήτων από Subaru Outback και Tesla Model S

Βλέποντας κανείς τις φωτογραφίες αυτές πραγματικά απορεί πως έγινε αυτού του τύπου η «επαφή» ανάμεσα στο Subaru Outback και το

Ύπουλη τρύπα στήνει παγίδα σε αυτοκίνητα (video)

Τελικά δεν είναι μόνο οι ελληνικοί δρόμοι που υποφέρουν από λακκούβες αλλά και στο μακρινό Χιούστον του Τέξας αντιμετωπίζουν αντίστοιχα