Breaking News

Μια σύντομη κούρσα με το ταξί της Jaguar κοστίζει 199 ευρώ (video)

Μια σύντομη κούρσα με το ταξί της Jaguar κοστίζει 199 ευρώ (video)

Πώς θα σας φαινόταν αν για μια διαδρομή 20.8 χλμ. με ταξί πληρώνατε 199 ευρώ;

Σίγουρα θα λογομαχούσατε με τον ταξιτζή, αλλά υπάρχει και μια περίπτωση να τον ευχαριστούσατε. Αυτό θα γινόταν αν τα 20.8 χλμ. τα κάνατε μέσα στη διάσημη πίστα του Νίρμπουργκρινγκ έχοντας επιβιβαστεί στην εκρηκτική Jaguar XE SV Project 8 και πίσω από το τιμόνι της βρισκόταν ένας επαγγελματίας οδηγός που θα ανέβαζε την αδρεναλίνη σας αναπτύσσοντας ταχύτητες που αγγίζουν τα 250 χλμ./ώρα.

Το παραπάνω σενάριο μπορεί να γίνει πράξη αρκεί να κάνετε μια ηλεκτρονική κράτηση και να καταβάλετε το ποσό των 199 ευρώ. Η Jaguar δεν επέλεξε τυχαία την πίστα του Νίρμπουργκρινγκ για να μετατρέψει την XE SV Project 8 σε ταξί, καθώς εκεί το βρετανικό sedan πέτυχε το Νοέμβριο του 2017 ρεκόρ χρόνου 7 λεπτών και 21.23 δευτ.

Το ταξί XE SV Project 8 ενσωματώνει το πακέτο “Track” της Jaguar, ενώ ο V8 βενζινοκινητήρας των 5.0 λίτρων εκτρέφει 600 ίππους και 700 Nm ροπής. Οι επιδόσεις προκαλούν ζάλη, καθώς για την επιτάχυνση από 0-100 χλμ./ώρα αρκούν 3,3 δευτ. και η τελική της ταχύτητα φτάνει τα 322 χλμ./ώρα.

Δημήτρης Κεχαγιάς

Δημήτρης Κεχαγιάς



Related Articles

Η ηλεκτροκίνητη Porsche Mission E βγαίνει στο χώμα (video)

Με μια αιφνιδιαστική κίνηση και χωρίς καμία προηγουμένως προειδοποίηση η Porsche αποκάλυψε στο 88ο Σαλόνι της Γενεύης, την crossover έκδοση

O νικητής του GNTM 3 παρέλαβε το Mitsubishi Space Star

Ένα από τα έπαθλα που κατέκτησε ο νικητής του Greece’s Next Top Model 3, Ηρακλής Τσουζίνοφ, ήταν ένα λευκό Mitsubishi

Η πολύχρωμη Lamborghini Revuelto – Πάνω από 430 ώρες την έβαφαν με το χέρι (φωτογραφίες & βίντεο)

Η Lamborghini ξεδίπλωσε το καλλιτεχνικό της ταλέντο πάνω σε μια Revuelto, την οποία μετέτρεψε σε καμβά. Γιορτάζοντας τα 60 της