Breaking News

Ελάτε μια βόλτα με το νέο αεροσκάφος της Honda (video)

Ελάτε μια βόλτα με το νέο αεροσκάφος της Honda (video)

Πριν από περίπου ένα μήνα σας μιλήσαμε για το νέο μικρό ιδιωτικό αεροσκάφος Elite, το οποίο κατασκευάζεται από την HondaJet, ενώ τώρα μπορείτε να το γνωρίσετε καλύτερα μέσα από το παρακάτω video.

Δείτε λοιπόν στα πλάνα που ακολουθούν τον τρόπο με τον οποίο ανοίγει η πόρτα του αεροσκάφους, πως απογειώνεται στους αιθέρες φτάνοντας στα 4.100 πόδια εντός ενός λεπτού, το πιλοτήριο με τα προηγμένα συστήματα ελέγχου, τα πτυσσόμενα ατομικά τραπεζάκια για τους επιβάτες και τη διχρωμία στα δερμάτινα πολυτελή του καθίσματα. Παράλληλα το HondaJet Elite εξοπλίζεται με ψυγείο, καφετιέρα, κρεμάστρα και σύστημα ήχου.

Σε σύγκριση με τον προκάτοχο του το HondaJet Elite είναι αναβαθμισμένο στους τομείς της αυτονομίας (πλέον ταξιδεύει για 2.661 χλμ.), στις ανέσεις που προσφέρει στους επιβάτες του, στην ηχομόνωση, στην αυτόματη σταθερότητα του στον αέρα, στην κατανάλωση καυσίμου, στο σχεδιασμό των πτήσεων και στην ασφάλεια. Οι αγοραστές του θα μπορούν να επιλέξουν ανάμεσα στις τρεις αποχρώσεις “Ice Blue”, “Ruby Red” και “Monarch Orange”.



Related Articles

Νέο Audi TT S Line Competition Plus: Φλογερό σε κάθε του χιλιοστό

Ακόμα πιο «καυτή» γίνεται η εικόνα του Coupe και Roadster Audi ΤΤ μέσα από τη νέα του εξοπλιστική έκδοση ονόματι

To νέο Skoda Slavia έχει Led φωτισμό κάτω από το αμάξωμα (video)

H Skoda διακρίνεται κυρίως για τα οικογενειακά της μοντέλα, καθώς η γκάμα της περιλαμβάνει τρία SUV διαφόρων μεγεθών, ενώ τα

«Αυτοκίνητο της Χρονιάς 2021» για την Ευρώπη είναι το…

Ήρθε η στιγμή να αλλάξει χέρια το στέμμα του «Αυτοκινήτου της Χρονιάς 2021» για την Ευρώπη. Ο περσινός νικητής, το