Breaking News

Μόνο για ανταλλακτικά κάνει αυτό το Honda Civic Type R

Μόνο για ανταλλακτικά κάνει αυτό το Honda Civic Type R

Δυσκολευτήκαμε βλέποντας τις σχετικές φωτογραφίες να καταλάβουμε ότι δείχνουν ένα Honda Civic Type R, καθώς έχει παραμορφωθεί σε μεγάλο βαθμό έπειτα από τη σφοδρότατη σύγκρουση που υπέστη.

Ειδικά το εμπρός του τμήμα και οι πλευρικές του επιφάνειες είναι αγνώριστα. Σε κάπως καλύτερη κατάσταση είναι το πίσω τμήμα του ισχυρότατου ιαπωνικού σπορ μοντέλου, ενώ ανέπαφη φαίνεται ότι έχει καταφέρει να μείνει και η οροφή του παρότι το συγκεκριμένο Civic Type R ανετράπη μετά τη σύγκρουση του.

Τα παρμπρίζ έχουν σπάσει, η πόρτα του συνοδηγού έχει τσαλακωθεί, η εμπρός μάσκα και ο προφυλακτήρας δεν υπάρχουν, οι πλευρικοί αερόσακοι τύπου κουρτίνας έχουν αναπτυχθεί, ενώ σε καλή κατάσταση δείχνει το διαμέρισμα του κινητήρα.

Στο σημείο αυτό υπενθυμίζουμε ότι κάτω από το καπό του Civic Type-R βρίσκεται ο δίλιτρος VTEC Τurbo κινητήρας, απόδοσης 320 ίππων και 400 Nm ροπής που επιτρέπει επιτάχυνση από 0-100 χλμ./ώρα εντός 5,7 δευτ. και τελική ταχύτητα 272 χλμ./ώρα.

Προφανώς το εν λόγω Civic Type R που βρίσκεται στο Χάλιφαξ της Νέας Σκωτίας μπορεί να πουληθεί μόνο για ανταλλακτικά…


Tags assigned to this article:
Civic Type RHondaανταλλακτικά

Related Articles

Το Honda Odyssey σταματά τους παιδικούς καβγάδες (video)

Εάν είστε γονιός σίγουρα θα έχει έρθει η στιγμή που έχετε αγανακτήσει με τα παιδιά που τσακώνονται στα πίσω καθίσματα.

Αλματώδης… πρόοδος για το Lada Niva – Αποκτά ΑΒS και κινητήρα Euro 5 (φωτογραφίες)

Κάλλιο αργά παρά ποτέ, λέει ο θυμόσοφος λαός μας, μια φράση που ταιριάζει «γάντι» στις πρόσφατες αναβαθμίσεις των Lada Niva

Μοσχοπούλησαν τα Fiat το 2022! Τι ετοιμάζει για το 2023;

Ανάμεσα στις πολλές μάρκες που βρίσκονται κάτω από την «ομπρέλα» του Ομίλου Stellantis η Fiat κατάφερε να ξεχωρίσει το 2022,