Breaking News

Τα κλειδιά της Volkswagen με μνήμες

Τα κλειδιά της Volkswagen με μνήμες

Στις περισσότερες οικογένειες υπάρχει ένα αυτοκίνητο, το οποίο δε χρησιμοποίει μόνο ένα μέλος της.

Το ίδιο αυτοκίνητο μπορεί να μοιράζεται ο πατέρας με τη μητέρα, αλλά και το με το παιδί τους. Αυτό ωστόσο δημιουργεί ένα πρόβλημα. Κάθε φορά που κάποιος από τους χρήστες μπαίνει στο αυτοκίνητο θα πρέπει να προβαίνει σε μια σειρά προσωπικών ρυθμίσεων.

Η Volkswagen θέλοντας να δώσει τέλος σε αυτή την ταλαιπωρία προσφέρει τη δυνατότητα ο καθένας να αποθηκεύει τις δικές του ρυθμίσεις στο κλειδί του. Μάλιστα ο χρήστης μπορεί να δίνει και όνομα στο προφίλ του. Αν τώρα τύχει να μπερδευτούν τα κλειδιά ή να πάρει κάποιος το κλειδί του άλλου, μπορεί να επιλέξει χειροκίνητα το δικό του προφίλ από την οθόνη αφής ή από το ενσωματωμένο κουμπί στο πολυλειτουργικό τιμόνι.

Πιο αναλυτικά, η Volkswagen αναφέρει ότι το κάθε κλειδί θα μπορεί να αποθηκεύει τα εξής: Tο ύψος και την κλίση της πλάτης στο ηλεκτρικά ρυθμιζόμενο κάθισμα του οδηγού,  τις θέσεις στους πλευρικούς ηλεκτρικά ρυθμιζόμενους καθρέπτες, τη θερμοκρασία του κλιματισμού και τους αγαπημένους ραδιοφωνικούς σταθμούς.

Επίσης το ύψος προβολής του head-up display στο παρμπρίζ, το πρόγραμμα προβολής στο ψηφιακό πίνακα οργάνων, το πρόγραμμα οδήγησης, την ένταση του ήχου από τους αισθητήρες παρκαρίσματος, πότε θα ανάβουν και θα σβήνουν τα φώτα όταν πλησιάζει και όταν απομακρύνεται ο οδηγός από το αυτοκίνητο και την ενεργοποίηση ή απενεργοποίηση των συστημάτων υποβοήθησης του οδηγού.

Το κλειδί που αποθηκεύει τις προσωπικές επιλογές του εκάστοτε οδηγού διατίθεται στα νέα T-Roc και Arteon, αλλά και στα Golf, Touran, Tiguan και Passat.

 


Tags assigned to this article:
ArteonGolfPassatT-RocTiguanTouranVolkswagen

Related Articles

Ρεκόρ παραγωγής για το Volkswagen Passat που έφτασε τα 30 εκατομμύρια (video)

Πριν από 46 χρόνια, το Μάιο του 1973, η Volkswagen ξεκίνησε την παραγωγή του Passat, ενώ μέχρι σήμερα η κατασκευή

Αυτό είναι το εσωτερικό της νέας Mercedes A-Class

Από μέσα προς τα έξω επέλεξε η Mercedes να πραγματοποιήσει την αποκάλυψη της νέας A-Class. Έτσι λοιπόν πρώτα βλέπουμε το

Με αυτό το μηχανισμό μπορείς να πετάξεις (video)

Τα πλάνα που θα παρακολουθήσετε παρακάτω δεν προέρχονται από κάποια ταινία με πρωταγωνιστή έναν υπερήρωα που έχει υπερφυσικές ικανότητες. Ο