Breaking News

Τα 150 συλλεκτικά Toyota Hilux

Τα 150 συλλεκτικά Toyota Hilux

Εορταστικό χαρακτήρα έχει η νέα έκδοση ονόματι Invincible X του Toyota Hilux, το οποίο βρίσκεται στην 50η του επέτειο.

Το νέο Ηilux Invincible X ξεχωρίζει από τον επανασχεδιασμένο εμπρός του προφυλακτήρα και από τη μάσκα του, η οποία διαθέτει μαύρο γυαλιστερό και χρωμιωμένο πλαίσιο.

Στην πόρτα της καρότσας και χαμηλά στις εμπρός θύρες του Hilux αναγράφεται η ονομασία Invincible X, ενώ επένδυση χρωμίου φέρει ο πίσω προφυλακτήρας, όλες οι χειρολαβές και τα καλύμματα των εξωτερικών καθρεπτών.

Το ιαπωνικό pickup έχει στην παλέτα του τις αποχρώσεις Scorched Orange και Nebula Blue. Οι ζάντες των 18 ιντσών, το roll bar της καρότσας και τα πλευρικά σκαλοπάτια βάφτηκαν μαύρα, ενώ τα πίσω κρύσταλλα είναι φιμέ.

Στα ενδότερα του νέου Invincible X άφθονα είναι τα μαύρα γυαλιστερά διακοσμητικά ένθετα στην κεντρική κονσόλα και στα πάνελ των θυρών, ενώ εξοπλίζεται με μεγάλη TFT οθόνη αφής, σύστημα πολυμέσων, Bluetooth, κάμερα οπισθοπορείας, αυτόματο κλιματισμό, ηχοσύστημα με 6 ηχεία και δερμάτινη ταπετσαρία.

Την ασφάλεια στο νέο Ηilux Invincible X εξασφαλίζουν τα συστήματα Pre-Collision, Lane Departure Warning, Road Sign Assist και το cruise control.

Ο γνωστός D-4D πετρελαιοκινητήρας των 2.4 λίτρων παραμένει κάτω από το καπό του νέου Ηilux Invincible X αποδίδοντας 150 ίππους, ενώ συνδυάζεται με αυτόματο κιβώτιο 6 σχέσεων.

Η Toyota θα κατασκευάσει μόλις 150 Ηilux Invincible X και θα τα διαθέσει αποκλειστικά στην αγορά της Βρετανίας στην τιμή των 36.988 ευρώ.


Tags assigned to this article:
Invincible X HiluxToyotaσυλλεκτικό

Related Articles

To πρώτο ηλεκτροκίνητο βαν της Opel

Το πρώτο αμιγώς ηλεκτροκίνητο βαν στην ιστορία της παρουσιάζει η Opel, συστήνοντας μας το νέο Vivaro-e. Τροφοδοτείται από ηλεκτροκινητήρα 136

Δείτε το εκχιονιστικό φορτηγό της Scania (video)

Το συγκεκριμένο φορτηγό Scania S 650 δεν έχει ως αποστολή να μεταφέρει βαριά εμπορεύματα, αλλά να δουλεύει κάτω από αντίξοες

Το βαν Toyota Hiace δεν έχει οροφή αλλά έχει φούρνο

Στο πνεύμα της χτεσινής μέρας η Toyota Αυστραλίας σκαρφίστηκε το κυριολεκτικά φανταστικό Hiace Convertible. Μάλιστα θέλησε να προσδώσει συλλεκτικό χαρακτήρα