Breaking News

Ένα φορτηγό Volvo FH του 2013 με ρετρό διακόσμηση (video)

Ένα φορτηγό Volvo FH  του 2013 με ρετρό διακόσμηση (video)

Αδυναμία στα παλαιότερα φορτηγά της Volvo έχει ο Άντζελο Ντε Κράκερ, ο οποίος αποφάσισε να μεταφέρει αρκετά στοιχεία από αυτά στο σύγχρονο FH χρονολογίας του 2013 που έχει στην κατοχή του.

Το αποτέλεσμα όπως θα δείτε και στο παρακάτω video είναι εντυπωσιακό, ενώ ο Άντζελο αναφέρει ότι έχει εφαρμόσει ένα κλασικό δανέζικο στυλ στο Volvo FH, κάτι που αντανακλάται από το συνδυασμό λευκού και κόκκινου χρώματος που έχει επιλέξει για τον τράκτορα, παραπέμποντας έτσι στη δανέζικη σημαία.

Mας πληροφορεί ακόμα ότι έχει τοποθετήσει νέα εμπρός ανάρτηση, επίπεδη οροφή, αντικατέστησε το τιμόνι με ένα παλιότερο, ενώ μέσα στην καμπίνα συναντάς παντού μικρά μαγνητάκια.

Ο ίδιος σχεδίασε τα περισσότερα ρετρό κομμάτια του φορτηγού του σε συνεργασία με ένα εργαστήριο, ενώ η εξατομίκευση χρειάστηκε δώδεκα εβδομάδες για να ολοκληρωθεί.

Ο Άντζελο κάθισε για πρώτη φορά πίσω από τιμόνι φορτηγού το 1992, ενώ εννέα χρόνια αργότερα ίδρυσε τη δική του εταιρεία μαζί με τα δυο του αδέλφια, η οποία ασχολείται κυρίως με τη μεταφορά κοντέινερ σε Γερμανία, Γαλλία, Βέλγιο και Ολλανδία.


Tags assigned to this article:
FHVolvoΔανίαφορτηγό

Related Articles

Δείτε πως καθαρίζουν τις πόλεις τα φορτηγά της DAF (video)

Με διαφόρων τύπων φορτηγά της η DAF φροντίζει εδώ και πολλά χρόνια να διατηρεί τις πόλεις καθαρές. Με αφορμή λοιπόν

Φορτηγά της MAN διανύουν 35 εκατομμύρια χλμ. ετησίως (video)

Η μεγαλύτερη εταιρεία ταχυμεταφορών στη Ρουμανία είναι η FAN Courier, η οποία εξυπηρετεί σχεδόν 5.000 πελάτες μέσω μιας ομάδα συνεργατών

Εντυπωσιάζει το ηλεκτρικό φορτηγό Nikola Tre (video)

Τα αυτοκίνητα του μέλλοντος θα είναι ηλεκτρικά, όπως έχουμε επισημάνει πολλές φορές, ενώ το ίδιο θα ισχύει και για τα