Breaking News

Βυτιοφόρο παραλίγο να καταπλακώσει πέντε αυτοκίνητα (video)

Βυτιοφόρο παραλίγο να καταπλακώσει πέντε αυτοκίνητα (video)

Για μερικά μόλις εκατοστά γλίτωσαν οδηγοί που βρίσκονταν σταματημένοι σε φανάρι, όταν ξαφνικά δίπλα τους είδαν ένα μεγάλο βυτιοφόρο να ανατρέπεται.

Το περιστατικό συνέβη την περασμένη εβδομάδα στο Καζάν της Ρωσίας και καταγράφηκε από ενσωματωμένη κάμερα αυτοκινήτου. Όπως θα δείτε και στο παρακάτω video ο οδηγός του βυτιοφόρου που μετέφερε τσιμέντο μάλλον πήρε αρκετά ανοιχτά τη δεξιά στροφή, με αποτέλεσμα το μεγάλο όχημα να πάρει έντονη κλίση.

Γενικότερα τα βυτιοφόρα είναι επιρρεπή στις ανατροπές, καθώς αρκεί μια μετατόπιση του φορτιού, λίγη παραπάνω ταχύτητα όπως συνέβη στην προκείμενη περίπτωση και ένα απότομο «κόψιμο» του τιμονιού. Ευτυχώς δεν υπήρξαν τραυματίες, παρότι συνολικά πέντε αυτοκίνητα φαίνεται ότι έχουν υποστεί υλικές ζημιές.



Related Articles

Επιστρέφονται πινακίδες κυκλοφορίας και άδειες οδήγησης λόγω κορωνοϊού

Ανάμεσα στα προληπτικά μέτρα που λαμβάνονται για τον περιορισμό εξάπλωσης του κορωνοϊού (Covid-19) στη χώρα μας αποφασίστηκε να επιστραφούν πινακίδες κυκλοφορίες

Ξέχασε το ποτήρι στην οροφή του αυτοκινήτου φρέναρε και λούστηκε με σόδα! (video)

Ας είμαστε ειλικρινείς, έχει συμβεί σε πολλούς από εμάς να ξεχάσουμε κάτι πάνω στην οροφή του αυτοκινήτου και να το

Αυτή είναι η λύση αν το κατοικίδιο σας δε μπαίνει στο αυτοκίνητο (video)

Σίγουρα όσοι έχουν για κατοικίδιο σκύλο ή γάτα συχνά πρέπει να μεταφέρουν τον  τετράποδο πιστό τους φίλο με το αυτοκίνητο,