Το ανανεωμένο Mitsubishi L200 αποκαλύπτεται 9 Νοεμβρίου

Το ανανεωμένο Mitsubishi L200 αποκαλύπτεται 9 Νοεμβρίου

Το σύννεφο σκόνης που βλέπετε στην παραπάνω φωτογραφία έχει σηκωθεί, σύμφωνα με τη Mitsubishi, από το ανανεωμένο L200 που κινείται με ορμή σε ένα χωματόδρομο.

Καθαρό και γυαλισμένο θα δούμε το L200 στις 9 Νοεμβρίου, όπως ανακοίνωσε η Mitsubishi. Προς το παρόν μπορούμε να διακρίνουμε τα λεπτά εμπρός Led φωτιστικά σώματα του ιαπωνικού pickup, κάτω από τα οποία θα βρίσκονται στεγασμένοι οι προβολέας ομίχλης, ενώ ξεχωρίζει και η χαρακτηριστική “Dynamic Shield” μάσκα της Mitsubishi με άφθονη επένδυση χρωμίου.

Η εντύπωση που έχουμε σχηματίσει μέχρι τώρα είναι ότι το L200 θα διαθέτει σχεδίαση με εντονότερες ακμές. Bελτιωμένο αναμένεται επίσης το L200 στους τομείς της απόδοσης, της πρακτικότητας, της ανθεκτικότητας και της ασφάλειας. Λιγότερες θα είναι οι τροποποιήσεις στο εσωτερικό, καθώς θα περιοριστούν στο σύστημα πολυμέσων και στις ταπετσαρίες.

Κάτω από το καπό του ανανεωμένου L200 λογικά θα παραμείνει ο τετρακύλινδρος turbodiesel κινητήρας των 154 και 181 ίππων, αν και η Mitsubishi δεν έχει γνωστοποιήσει τεχνικά χαρακτηριστικά του ακόμα.



Related Articles

Το πολυτελές βαν της Volkswagen με κρεβάτι

Την εμπειρία 30 χρόνων στην κατασκευή εκδρομικών βαν γιορτάζει η Volkswagen παρουσιάζοντας μια νέα ειδική έκδοση, που μπορεί κάλλιστα να

Το DAF 95 φορτωμένο αναμνήσεις από το 1994 (video)

Μια σύντομη αλλά ενδιαφέρουσα αναδρομή στο πρόσφατο παρελθόν της κάνει η κατασκευάστρια φορτηγών DAF. Μέσα από το παρακάτω video λοιπόν

Κινητήρες για φορτηγά αλλά και για πλοία από την DAF (video)

Με αφορμή τη συμπλήρωση 90 ετών από την ίδρυση της το 1928 η DAF κάνει μια αναδρομή στο παρελθόν της