Breaking News

Κινητό εργαστήριο ξυλουργού μέσα σε ένα Nissan NV300

Κινητό εργαστήριο ξυλουργού μέσα σε ένα Nissan NV300

Το συγκεκριμένο ξυλουργείο δεν βρίσκεται σε κάποιο δρόμο, αλλά μετακινείται συνεχώς καθώς είναι μέσα σε ένα Nissan NV300.

Πρόκειται για μια πρωτότυπη ιδέα που παρουσίασε η ιαπωνική εταιρεία στο Σαλόνι Αυτοκίνητου των Βρυξελλών. Εντός του NV300 υπάρχει όλος ο απαραίτητος εξοπλισμός που χρειάζεται ένας επαγγελματίας ξυλουργός.

Παράλληλα στη διάθεση του έχει και τη νέα μπαταρία της Nissan, η οποία δίνει ρεύμα στα εργαλεία του και προέρχεται από ένα ηλεκτροκίνητο Leaf, καθώς ο χρόνος ζωής της έχει τελειώσει με τον αρχικό της ρόλο. Έτσι η μπαταρία επαναχρησιμοποιείται, ενώ σύμφωνα με τη Nissan αυτό ωφελεί το περιβάλλον.

Παράλληλα αναφέρεται ότι έχει πλέον χωρητικότητα αποθήκευσης 700Wh και μέγιστη ισχύ εξόδου 1kW. Επίσης μπορεί να φορτίσει από τα ηλιακά πάνελ που είναι τοποθετημένα στην οροφή του NV300 και είναι αδιάβροχη, επομένως αντέχει στις εξωτερικές εργασίες.

Τέλος, υπενθυμίζεται ότι το ΝV300 μπορεί να  παραγγελθεί σε διαφορετικά μήκη και ύψη και προσφέρεται με μεταβιβάσιμη εγγύηση 5 ετών ή 160.934 χλμ.

Δημήτρης Κεχαγιάς

Δημήτρης Κεχαγιάς


Tags assigned to this article:
NissanNV300ξυλουργείο

Related Articles

Τίποτα δε λείπει από την ανανεωμένη Mercedes V-Class (video)

Ανανεωμένη σε εμφάνιση και με πλουσιότερο εξοπλισμό μας ξανασυστήνεται η Mercedes V-Class. To ΜPV της γερμανικής εταιρείας απέκτησε επανασχεδιασμένο εμπρός

Στην πρίζα θα μπαίνει το νέο Mercedes Sprinter

Η ηλεκτροκίνηση είναι η τάση του μέλλοντος όχι μόνο στα επιβατικά μοντέλα, αλλά και στα επαγγελματικά κάτι που θα αποδεικνύει

Δείτε το ανακαινισμένο μουσείο φορτηγών της DAF

Σύμφωνα με το TripAdvisor ένα από τα δημοφιλέστερα μουσεία που αξίζει να επισκεφτεί κανείς στο Αϊντχόφεν είναι αυτό της DAF. Η