Breaking News

Ποιο είναι το αγαπημένο αυτοκίνητο του Τζέρεμι Κλάρκσον;

Ποιο είναι το αγαπημένο αυτοκίνητο του Τζέρεμι Κλάρκσον;

Αναμφισβήτητα η γνώμη του μετράει, καθώς οδηγεί κάθε χρόνο δεκάδες εξωτικά supercars αλλά και συμβατικά μοντέλα, ενώ είναι το γνωστότερο στον κόσμο τηλεοπτικό πρόσωπο στη δημοσιογραφία αυτοκινήτου.

Ο λόγος φυσικά για τον Τζέρεμι Κλάρκσον, ο οποίος έγινε διάσημος από την τηλεοπτική εκπομπή Top Gear.

Σε ειδική εκδήλωση λοιπόν που πραγματοποιήθηκε στα γραφεία News Corp στο Λονδίνο οι εφημερίδες “The Sunday Times” και “The Sun”, στις οποίες ο Κλάρκσον διατηρεί δικές του στήλες, έδωσαν τα φετινά βραβεία αυτοκίνησης.

Ο Βρετανός δημοσιογράφος επέλεξε τη Lamborghini Huracan Performante ως το αγαπημένο του αυτοκίνητο για το 2018. Ο ίδιος έχει γράψει ότι «το ιταλικό supercar του κέντρισε το ενδιαφέρον περισσότερο από οποιοδήποτε άλλο, καθώς μπαίνεις μέσα και ενώ δεν καταλαβαίνεις τι είναι αυτό από πίσω σου (ο κινητήρας) που διεγείρει τον εγκέφαλο σου, γνωρίζεις ότι είναι κάτι καλό. Δεν είναι τόσο οι επιδόσεις και η σχεδίαση. Είναι ότι τους τελευταίους δώδεκα μήνες μόνο η Lamborghini Huracan Performante μου προξένησε αυτό το συναίσθημα».

Ο ατμοσφαιρικός V10 κινητήρας των 5.2 λίτρων προσφέρει στη Huracan Performante 640 ίππους (στις 8.000 σ.α.λ.) και ροπή 600 Nm (στις 6.500 σ.α.λ.).  Έτσι μπορεί να επιταχύνει από 0-100 χλμ./ώρα εντός 2,9 δευτ. και να φτάνει τα 325 χλμ./ώρα.



Related Articles

Η Porsche 911 R τώρα και σε τρισδιάστατο παζλ

Παρηγοριά σε όσους δε μπορούν να αποκτήσουν την εκρηκτική Porsche 911 R αποτελεί μια μεταλλική της μινιατούρα ή ο σχηματισμός

Με διαμάντια διακοσμημένο το κλειδί του Koenigsegg Regera

Οι κοινοί θνητοί μέχρι σήμερα γνωρίζαμε ότι τα κλειδιά των αυτοκινήτων είναι πλαστικά, ωστόσο η Koenigsegg έρχεται να μας αποδείξει

Επιστροφή στον πολιτισμό για ένα εγκαταλειμμένο Honda NSX

Σε ένα περίπατο στο δάσος το μόνο που δεν περιμένεις να ανακαλύψεις είναι ένα Honda ΝSX. Όλα όμως μπορούν να