Breaking News

Το εναλλακτικό καύσιμο των φορτηγών Volvo FH και FM (video)

Το εναλλακτικό καύσιμο των φορτηγών Volvo FH και FM (video)

Το περιβαλλοντικό της αποτύπωμα επιθυμεί να μειώσει η εταιρεία Axfood και για το λόγο αυτό εντάσσει στο στόλο των φορτηγών της τέσσερα Volvo FH και FM.

Τα εν λόγω φορτηγά της Volvo χρησιμοποιούν την εναλλακτική μορφή ενέργειας LBG (υγροποιημένο βιοαέριο), ενώ εναρμονίζονται με τις προδιαγραφές ρύπων Euro 6.

Αξίζει να αναφέρουμε ότι η Axfood είναι η δεύτερη μεγαλύτερη προμηθεύτρια τροφίμων στη Σουηδία, τροφοδοτεί τα καταστήματα Willys, Hemkop και Tempo, ενώ στη χώρα της είναι η πρώτη στο συγκεκριμένο κλάδο που επιλέγει φορτηγά τεχνολογίας LBG.

Στόχος της Axfood είναι να μειώσει τις εκπομπές ρύπων από τα φορτηγά της σε ποσοστό τουλάχιστον 75% κατά τη χρονική περίοδο 2009-2020.

Όπως θα ακούσετε και στο παρακάτω video η χρήση υγροποιημένου βιοαέριου από τα φορτηγά Volvo FH και FM δεν επηρεάζει την ικανότητα τους να  μεταφέρουν βαριά φορτία.

Δημήτρης Κεχαγιάς

Δημήτρης Κεχαγιάς



Related Articles

Όλα τα νέα φορτηγά, βαν και λεωφορεία της Mercedes είναι εδώ (video)

Όλα όσα παρουσίασε η Mercedes στο Σαλόνι Επαγγελματικών Οχημάτων στο Ανόβερο της Γερμανίας παρουσιάζει σε μόλις 1 λεπτό και 26

Ποια πόλη θα παραλάβει 121 νέα λεωφορεία της Mercedes;

Αναβάθμιση των δημόσιων μέσων μαζικής μεταφοράς φέρνει η Mercedes στην Κουριμπίτα της Βραζιλίας, καθώς θα την προμηθεύσει με 121 αστικά της

Πένθος για τους οπαδούς του Nissan Navara

Αντίστροφα μετράει πλέον ο χρόνος για το Nissan Navara, καθώς η καριέρα του βρίσκεται στη δύση της. Σύμφωνα λοιπόν με