Breaking News

Η Audi έχει λάβει ήδη 10.000 παραγγελίες για το νέο e-tron

Η Audi έχει λάβει ήδη 10.000 παραγγελίες για το νέο e-tron

Μπορεί το νέο e-tron να αποκαλύφτηκε πλήρως πριν από μερικές μέρες και ακόμα να μην έχει ξεκινήσει το επίσημο λανάρισμα του, ωστόσο η εμπορική του πορεία βρίσκεται ήδη σε καλό δρόμο.

Σε αυτό το συμπέρασμα καταλήγουμε με βάση το γεγονός ότι η Audi δηλώνει ότι έχει ήδη λάβει 10.000 παραγγελίες για το νέο e-tron. Η γερμανική εταιρεία με σήμα τους τέσσερις ενωμένους κύκλους εδώ και μήνες είχε ανακοινώσει ότι με μια προκαταβολή 1.000 δολαρίων μπορεί όποιος επιθυμεί να προ-παραγγείλει το νέο e-tron. Παράλληλα δίνονταν η δυνατότητα διαμόρφωσης του οχήματος και η παρακολούθηση διαδικτυακά της παραγγελίας τους.

Το πρώτο αμιγώς ηλεκτροκίνητο μοντέλο παραγωγής της Audi διαθέτει μπαταρίες 95 kWh, σύστημα ανάκτησης ενέργειας κατά τη διαδικασία της πέδησης, μπορεί να επιταχύνει από 0-96 χλμ./ώρα εντός 5,5 δευτ., ενώ η τελική του ταχύτητα φτάνει τα 200 χλμ./ώρα. Από ταχυφορτιστή 150 kW η μπαταρία του μπορεί να γεμίσει σε ποσοστό 80% εντός 30 μόλις λεπτών.

Παράλληλα δε θα διαθέτει τους κλασσικούς πλευρικούς καθρέπτες, αλλά δυο μικρές κάμερες στις εμπρός πόρτες που προβάλουν την εικόνα που καταγράφουν. Αυτό θα συμβαίνει σε δυο οθόνες αφής 7 ιντσών που θα είναι ενσωματωμένες στα πάνελ των εμπρός θυρών.


Tags assigned to this article:
AudiE-Tron

Related Articles

Πρίζα στο μέλλον αναζητά το νέο Skoda Vision iV Concept

Μεγάλο ενδιαφέρον θα έχει φέτος το περίπτερο της Skoda στο Σαλόνι της Γενεύης καθώς πέρα από το νέο Kamiq, θα

Η παγκόσμια παραγωγή αυτοκινήτων έχει κολλήσει αλλά η Tesla κάνει ρεκόρ πωλήσεων

Ακόμα και στους δρόμους της Ελλάδας παρατηρούμε ότι πλέον κυκλοφορούν μοντέλα της Tesla. Τα αμιγώς ηλεκτροκίνητα μοντέλα της αμερικάνικης εταιρείας

Το ηλεκτρικό ποδήλατο της Volkswagen με πορτμπαγκάζ 501 λίτρων

Δε ξέρουμε πως να περιγράψουμε το νέο Volkswagen Cargo e-Bike, ως ένα ηλεκτρικό ποδήλατο ή ως το μικρότερο επαγγελματικό όχημα