Breaking News

H Rolls-Royce Cullinan μετατρέπεται σε θωρακισμένη λιμουζίνα με 1,8 εκ. ευρώ

H Rolls-Royce Cullinan μετατρέπεται σε θωρακισμένη λιμουζίνα με 1,8 εκ. ευρώ

Πολιτικοί, επιχειρηματίες και διασημότητες είναι μάλλον το κοινό στο οποίο απευθύνεται η εταιρεία μετατροπών Klassen, καθώς πήρε τη Rolls-Royce Cullinan την έβαλε στο κρεβάτι του Προκρούστη και έπειτα τη θωράκισε.

Το μήκος του πρώτου SUV που κατασκεύασε η Rolls-Royce επεκτάθηκε κατά 1.016 χλστ. με αποτέλεσμα πλέον να αγγίζει τα 6.357 χλστ., ενώ η επιμήκυνση έκανε μεγαλύτερες τις πίσω πόρτες. Παράλληλα η οροφή της Cullinan ακολουθεί πιο ευθεία γραμμή, ενώ μπορεί να είναι γυάλινη.

Για όσους τώρα έχουν λόγους να ανησυχούν για της σωματική τους ακεραιότητα από κακόβουλες ενέργειες η μακρύτερη Cullinan είναι θωρακισμένη, καθώς διαθέτει βαλλιστική προστασία Επιπέδου 7 και 9.

Η τιμή της στη Γερμανία φτάνει τα 1,8 εκατομμύρια ευρώ, ενώ χρειάζονται έξι μήνες για την παράδοση της από την ημερομηνία παραγγελίας της.

Πέρα από τη θωράκιση και την ακόμα μεγαλύτερη εσωτερική ευρυχωρία η Cullinan διαθέτει ηχοσύστημα της Bang & Olufsen, ατμοσφαιρικό εσωτερικό κρυφό Led φωτισμό, νέο σύστημα πολυμέσων, διευρυμένη δυνατότητα συνδεσιμότητας και διαχωριστικό ανάμεσα στον οδηγό και τα πίσω καθίσματα.

Τις υπηρεσίες του εξακολουθεί να προσφέρει ο θηριώδης κινητήρας των 6,75 λίτρων, ο οποίος αποδίδει 561 ίππους και 850 Nm ροπής.


Tags assigned to this article:
CullinanKlassenRolls-Royceθωρακισμένη

Related Articles

Ένα πολυτελές Lincoln με καρότσα

Όσοι πιστεύετε ότι η νέα Mercedes X-Class είναι το πρώτο πολυτελές pickup μοντέλο γελιέστε. Η Lincoln είχε προσπαθήσει πριν από

Οι ιδιοκτήτες ιαπωνικών μοντέλων τα πωλούν μετά από 15 χρόνια

Σύμφωνα λοιπόν με έρευνα που πραγματοποίησε το iSeeCars, οι ιδιοκτήτες ιαπωνικών μοντέλων στην Αμερική τα έχουν στην κατοχή τους πάνω

Αυτό είναι το επίσημο αυτοκίνητο της Μπαρτσελόνα (video)

Πέρυσι η Cupra, η αυτόνομη πλέον εταιρεία επιδόσεων της Seat, έγινε επίσημος συνεργάτης αυτοκινήτου και κινητικότητας της Μπαρτσελόνα. Το επόμενο