Breaking News

Έκρυψε τα κλοπιμαία στον αερόσακο του αυτοκινήτου (video)

Έκρυψε τα κλοπιμαία στον αερόσακο του αυτοκινήτου (video)

Αρκετή φαντασία σίγουρα διαθέτει ένα από τα άτομα που συνελήφθει για ληστεία, καθώς τα κλοπιμαία εντοπίστηκαν σε ένα ασυνήθιστο μέρος.

Ίσως την ώρα που του περνούσαν χειροπέδες οι αστυνομικοί να σκεφτόταν ότι μπορεί να κατάφεραν να εντοπίσουν τον ίδιον, αλλά δε θα βρουν ποτέ τα κλοπιμαία. Ωστόσο η ειδική κρύπτη που είχε κατασκευάσει στο χώρο του αερόσακου συνοδηγού ενός Toyota Yaris ανακαλύφτηκε.

Τα συγχαρητήρια λοιπόν αξίζουν στο Τμήμα Ασφαλείας Καρπενησίου, το οποίο μετά από διάπραξη ληστείας, με τη μέθοδο της απάτης, σε χωριό του Καρπενησίου Ευρυτανίας, προχώρησε στη σύλληψη τριών ημεδαπών.

Στη συνέχεια με τη συνδρομή αστυνομικών της Υποδιεύθυνσης Ασφαλείας Δυτικής Αττικής και με τη συνδρομή ιδιωτικού συνεργείου επισκευής οχημάτων εντόπισαν, όπως θα δείτε και στο video, εντός του ενός εκ των δύο κατασχεθέντων Ι.Χ.Ε. αυτοκινήτων τα κλοπιμαία.

Συγκεκριμένα βρέθηκε το χρηματικό ποσό των 16.430 ευρώ και πλήθος κοσμημάτων, που είχαν αφαιρεθεί από ηλικιωμένη γυναίκα στην οποία και νομότυπα επεστράφησαν.



Related Articles

Μεγάλο κοντέινερ έπεσε από φορτηγό εν κινήσει (video)

Το χάρο με τα μάτια του είδε ένας οδηγός όταν από το προπορευόμενο φορτηγό έφυγε το μεγάλο κοντέινερ που κουβαλούσε.

Σύλληψη για δεκατέσσερις κλοπές οχημάτων

Οι κλοπές οχημάτων δεν καταγράφονται μόνο στα μεγάλα αστικά κέντρα της Ελλάδας αλλά και στα νησιά της. Στην όμορφη Ζάκυνθο

H Skoda Superb συρρικνώθηκε (video)

Ποιος είπε ότι η Skoda Superb είναι μόνο για τους ενήλικες; Έχουν και τα παιδιά δικαίωμα να την απολαύσουν τη