Breaking News

Το Renault ΕΖ-PRO παραδίδει μόνο του εμπορεύματα (video)

Το Renault ΕΖ-PRO παραδίδει μόνο του εμπορεύματα (video)

Ένα άκρως φουτουριστικό όχημα για τις διανομές προϊόντων εντός πόλης, αλλά και για άλλες επαγγελματικές χρήσεις παρουσίασε η Renault.

O λόγος για το νέο πρωτότυπο ΕΖ-PRO της γαλλικής εταιρείας, το οποίο κινείται αυτόνομα και είναι αμιγώς ηλεκτροκίνητο, ενώ όπως θα δείτε και στο παρακάτω video εξυπηρετεί ιδανικά επιχειρήσεις που ασχολούνται με το ηλεκτρονικό εμπόριο.

Στόχος του νέου ΕΖ-PRO είναι να καλύπτει την ανάγκη του πελάτη για άμεση παράδοση, του επαγγελματία για μείωση του κόστους και των πόλεων που ασφυκτιούν από την κυκλοφοριακή συμφόρηση.

Οι τροχοί του είναι ακροβολισμένοι στις γωνίες, το εμπόρευμα φορτώνεται και ξεφορτώνεται από τις πλευρικές του επιφάνειες, ενώ ανοιγόμενη είναι και μια μεγάλη μπροστινή καταπακτή του.

Παρότι το νέο EZ-PRO μπορεί να κινηθεί αυτόνομα όπως προαναφέραμε, διαθέτει χώρο φιλοξενίας του οδηγού, βασική αρμοδιότητα όμως του οποίου θα είναι να παρακολουθεί  και να προγραμματίζει τις παραδόσεις των εμπορευμάτων, ενώ ο χειρισμός του οχήματος γίνεται από ένα joystick.

Όταν το ΕΖ-PRO δε θα διαθέτει οδηγό παραδίδει το εμπόρευμα μόνο του σε ειδικές θυρίδες, τις οποίες ο πελάτης ανοίγει όλο το 24ωρο μέσω εφαρμογής στο κινητό του τηλέφωνο. Επίσης ο πελάτης μπορεί να παρακολουθεί από το smartphone του την πορεία της παραγγελίας του.

Tα ΕΖ-PRO μπορούν να κινηθούν ανεξάρτητα αλλά και σε κομβόι το ένα πίσω από το άλλο. Παράλληλα το EZ-PRO μπορεί να λειτουργήσει ως κινητή καντίνα και αναψυκτήριο.


Tags assigned to this article:
RenaultΕΖ-PRO

Related Articles

Ποδήλατο της Harley-Davidson αξίας 3.600 ευρώ

Όταν ακούτε το όνομα Harley-Davidson σίγουρα στο μυαλό σας έρχονται επιβλητικές μεγάλες μοτοσικλέτες και αναβατές με δερμάτινα μπουφάν. Ωστόσο η

Παρέα θα αναπτύξουν νέα μοντέλα Renault και Nissan

Από κοινού καταστρώνουν τα πλάνα τους για το μέλλον Renault και Nissan, καθώς θα συνεχίσουν τη στρατηγική τους συνεργασία. Η

Ποιο είναι το πρώτο Volkswagen με φωτιζόμενο πίσω λογότυπο;

Την παγκόσμια πρεμιέρα του ανανεωμένου Touareg το ερχόμενο καλοκαίρι ανακοίνωσε η Volkswagen. Μέχρι τότε όμως η ναυαρχίδα στα SUV της