Breaking News

Καρφώθηκε με 200 χλμ./ώρα κάτω από φορτηγό (video)

Καρφώθηκε με 200 χλμ./ώρα κάτω από φορτηγό (video)

Ένα ανατριχιαστικό τροχαίο ατύχημα σημειώθηκε σε αυτοκινητόδρομο της Ουκρανίας, όταν ένα Volkswagen Passat Variant καρφώθηκε κάτω από φορτηγό με ιλιγγιώδη ταχύτητα.

Το περιστατικό καταγράφηκε από ενσωματωμένη κάμερα διερχόμενου αυτοκινήτου, ενώ όπως θα δείτε στο video που ακολουθεί λόγω νύχτας η ορατότητα ήταν περιορισμένη.

Φυσικά ο οδηγός του Passat Variant είχε ξεπεράσει κατά πολύ το όριο ταχύτητας των 130 χλμ./ώρα, ενώ ευθύνη φέρει σίγουρα και ο οδηγός του φορτηγού που αποφάσισε να στρίψει αριστερά σε αυτοκινητόδρομο διπλής κατεύθυνσης σε σημείο μάλιστα που απαγορεύονταν.

Το αποτέλεσμα ήταν το Passat Variant παρότι φρέναρε δυνατά να σφηνώσει με φόρα κάτω από το φορτηγό, ενώ αποτελεί πραγματικά θαύμα το γεγονός ότι οι επιβάτες του επέζησαν έπειτα από μια τόσο σφοδρή σύγκρουση, καθώς η ταχύτητα του εκτιμάται στα 200 χλμ./ώρα.



Related Articles

Χαλκομανία έγινε Ford όταν γερανός ντελαπάρισε πάνω του! (video)

Ένα τρομακτικό ατύχημα με γερανοφόρο φορτηγό κατέγραψε κάμερα ασφαλείας, όπως θα δείτε στο παρακάτω video. Στα πλάνα διακρίνεται σταθμευμένο παράλληλα

Η Τροχαία εντόπισε 85 παραβάσεις στη Θέρμη Θεσσαλονίκης

Οι στοχευμένοι έλεγχοι της Τροχαίας δεν περιορίζονται μόνο στην πρωτεύουσα, αλλά και στην υπόλοιπη Ελλάδα. Η Διεύθυνση Τροχαίας Θεσσαλονίκης λοιπόν

Υπερβολική ταχύτητα και αλκοόλ-Πάνω από 7.200 παραβάσεις

Δυο από τις κυριότερες αιτίες σοβαρών αλλά και θανατηφόρων τροχαίων ατυχημάτων είναι η υπερβολική ταχύτητα και η οδήγηση υπό την