Breaking News

Έπαθλο 100.000 ευρώ από τη Scania στον καλύτερο οδηγό (video)

Έπαθλο 100.000 ευρώ από τη Scania στον καλύτερο οδηγό (video)

Για ακόμα μια χρονιά η Scania αναζητά τον καλύτερο οδηγό φορτηγού και λεωφορείου στην Ευρώπη.

Πίστευες ότι έχεις ταλέντο πίσω από το τιμόνι του θηριώδους οχήματος σου; Τότε πρέπει να δηλώσει συμμετοχή στην ηλεκτρονική διεύθυνση scania.com/driver-competitions, με τη Scania να ανακοινώνει ότι αρχικά θα πρέπει να διαγωνιστείς σε εθνικό επίπεδο, ενώ ο νικητής από κάθε χώρα θα λάβει μέρος στο μεγάλο ευρωπαϊκό τελικό.

Ποια είναι τα απαραίτητα προσόντα; Απαιτείται οπωσδήποτε να διαθέτεις εμπειρία, αποφασιστικότητα και να κάνεις σκληρή προπόνηση. Στόχος του νικητή είναι να πετύχει όσο το δυνατόν χαμηλότερη κατανάλωση καυσίμου που θα μειώσει τις εκπομπές C02, να ολοκληρώσει ασκήσεις δεξιότητας ανάμεσα σε εμπόδια, να οδηγεί με ασφάλεια και να αντιδρά με επαγγελματισμό σε περιπτώσεις έκτακτης ανάγκης.

Ο διαγωνισμός για τον καλύτερο οδηγό διεξάγεται από το 2003, ενώ κάθε χρόνο η Scania λαμβάνει 350.000 αιτήσεις σε παγκόσμιο επίπεδο. Ο μεγάλος νικητής πέρα από φήμη και δόξα λαμβάνει ως έπαθλο και το χρηματικό ποσό των 100.000 ευρώ για να το επενδύσει σε ένα νέο φορτηγό της Scania διαμορφωμένο σύμφωνα με το προσωπικό του γούστο.

Δημήτρης Κεχαγιάς

Δημήτρης Κεχαγιάς



Related Articles

Άνοδος το Μάιο στις πωλήσεις φορτηγών και λεωφορείων στην Ελλάδα

Πέρα από τις πωλήσεις των καινούργιων επιβατικών αυτοκινήτων, ανοδικά κινήθηκαν το Μάιο στην εγχώρια αγορά και οι πωλήσεις καινούργιων φορτηγών

Suzuki: Αυτό είναι (περίπου) το νέο Swift (φωτογραφίες)

Το περίπτερο της Suzuki στο “Japan Mobility Show 2023” του Τόκιο, φιλοξενεί το νέο Swift Concept. Από την ονομασία του

Η Bugatti EB110 SS διακρίνεται ακόμα για το χαμηλό της βάρος

Στα όνειρα σας βλέπετε την Bugatti Chiron; Ίσως από σήμερα το βράδυ να ονειρεύεστε τη μάλλον άγνωστη στους περισσότερους EB110